De mooiste festivallocaties bij rotterdam

Festivals bij Vidaa

Vidaa als festivallocatie

Vidaa ligt in het recreatiegebied De Rottemeren en wordt omgeven door de heuvels van een golfbaan. Het is een intieme festivallocatie met veel natuur, kunst en prachtige waterpartijen. De activiteiten zijn verspreidt over een eigen eiland dat in ieder seizoen bijna sprookjesachtig aandoet. Een ideale locatie om een (mini) festival te organiseren. 

 

Op ruim 3 ha. grond ligt het eiland met daarop meerdere prachtige tuinen, een Mongoolse ger en twee grote tipitenten. Ook het concept The Campfire Sessions bevindt zich hier met diverse kampvuren en de juiste uitstraling voor festival. 

Een sfeervolle binnenlocatie met een capaciteit van 500 personen zorgt dat het festival bij elk weertype een onderkomen biedt aan alle gasten.

Organiseer het festival zelf, of plan samen met ons diverse activiteiten. Denk aan silent disco’s, diverse muzikale acts, maar ook goochelaars en vuurspuwers. Ook kunnen wij activiteiten regelen zoals schapen drijven, kleiduiven schieten en honden spiegelen. 

Met collega's naar het Zomerfeest

Samen met je collega’s het zomerseizoen inluiden? Dat doe je bij het Vidaa Tropical Zomerfeest! Op 24 augustus kan je met je bedrijf terecht bij Vidaa en genieten van een volwaardig festival voor je werknemers en collega’s, zonder dat je zelf iets hoeft te organiseren. Kijk snel op de pagina van het Zomerfeest voor meer informatie.

Het eiland van Vidaa

Op zoek naar een festivallocatie in de Randstad? 

Op het eiland van Vidaa vlak bij Rotterdam vier je jouw festival midden in de natuur. Onze festivallocatie is van alle gemakken voorzien. Door onze ruime ervaring in het organiseren van verschillende festivals, beurzen en bedrijfsfeesten kunnen we je helpen om van jouw festival een ongekend succesvol evenement te maken. 

Bij het kampvuur

Midden in de natuur biedt Vidaa het concept van The Campfire Sessions. Een unieke en enerverende manier van samen zijn. In de open lucht, of – indien het regent – in een sfeervolle tipitent ervaar je de perfectie van eenvoud. Het kampvuur verbindt en draagt bij aan de juiste sfeer voor uw (mini) festival.

Wat voor festival organiseer jij?

Bij Vidaa heb je de ruimte om een festival te organiseren in het thema dat past bij de bedrijfsvisie. De groene en inspirerende omgeving van het eiland in Bergschenhoek is bijzonder geschikt voor een hippie festival of een middeleeuws evenement. Doordat er zowel buiten als binnen de ruimte is voor jouw festival kan je ook bij slecht weer een succesvol evenement organiseren.

Speciale wensen? Bij Vidaa kan het!
Wij bieden o.a.

N

Gratis wifi

N

Lunch en diner mogelijk

N

Vervoer van en naar OV

N

Gamified meeten

N

Breaks met natuurwandeling

N

Mindfulness sessie

N

Toegepaste kunst

N

Smartboards

N

Gratis parkeren

N

Prachtige natuur

N

Pittoreske omgeving

N

Gegraveerde glazen

N

Centraal gelegen

N

Afsluiten met Campfire Session

N

Buiten vergaderen

Vragen of reserveren?

Bel 010 – 529 60 71

Vraag meer informatie aan

Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je wensen te bespreken en je te voorzien van meer informatie.