Werken in de natuur bij rotterdam 

 

Vacatures Vidaa

Wil jij werken bij Vidaa?

Wanneer je komt werken bij Vidaa maak je deel uit van een fantastisch team en een uitdagend bedrijf. Op nog geen 15 minuten van Rotterdam werk je midden in de natuur.

FINANCIEEL/ADMINISTRATIEF ASSISTENT(E)

minimaal 20 uur per week

Werkzaamheden:
– voeren van de financiële administratie
– beantwoorden van financiële vragen intern/extern

Profiel:
– MBO met PD of MBA.
– Ervaring met Navision ERP of Office 2000 is een pré.
– Stressbestendig, secuur, klantgericht
– Minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

U kunt uw sollicitatie sturen naar personeelszaken@artihove.nl

Restaurant & party manager

Je bent werkzaam bij een heel dynamisch horecabedrijf in de prachtige natuur van het Recreatieschap de Rottemeren. Op twee locaties ( Vidaa Landgoed en Vidaa Lago ) worden restaurantactiviteiten ontplooid en zijn er diverse events.
In bovenstaande activiteiten is groei en om deze te faciliteren zijn er twee vacatures.

Ben je geïnteresseerd om onderdeel te worden van ons gezellige team en mee te bouwen aan hele leuke ontwikkelingen?
Neem contact op via info@vidaa.nl

Restaurant & party manager

Je taken bestaan uit:

– Aannemen en trainen van nieuw personeel en het managen en motiveren van alle verschillende afdelingen, van de chefs tot de bediening
– Garanderen van een uitstekende klantenservice
– Kwaliteitsbewaking van onder andere de hygiëne en het eten en drinken
– Administratieve taken, zoals de personeelsadministratie, werkschema’s en de jaarplanning
– Inspecteren van de voorraden en, wanneer nodig, het bestellen van producten
– Overleggen met de restauranthouder over ontwikkelingen of directie over bijvoorbeeld omzetdoelen

Chef kok

Je taken bestaan uit:

– Het prepareren en bereiden van voedsel
– Het bedenken van nieuwe gerechten en (eventueel in overleg met de restaurantmanager) het aanpassen van het menu
– Het managen en motiveren van het keukenteam
– Het aannemen en opleiden van nieuw keukenpersoneel
– Het oplossen van eventuele problemen en afhandelen van eventuele klachten
– Het in stand houden van de voorraden en het bestellen van benodigde ingrediënten bij de leveranciers
kwaliteitsbewaking van onder andere de hygiëne en het eten dat in de keuken wordt bereid
– Het schoon en ordelijk houden van de werkplek