Prachtige locatie voor uw bedrijfsfeest

Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten in de buurt van Rotterdam

Vidaa is de perfecte locatie voor bedrijfsfeesten. Of u nu een klein en intiem feest met uw team of een groot bedrijfsfeest met meerdere locaties wilt organiseren, Vidaa heeft alles wat u zoekt. Onze pittoreske locatie midden in de natuur is een ideale setting voor het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsfeest. Van buitenlocaties die geschikt zijn voor een rustig evenement in de buitenlucht tot binnenlocaties die geschikt zijn voor een intieme borrel.

Bedrijfsfeest themafeest

Daarnaast hebben we ook diverse themamogelijkheden.

We bieden ook een verscheidenheid aan cateringmogelijkheden aan, van hapjes tot overheerlijke, warme maaltijden.

Als u uw bedrijfsfeest bij Vidaa wilt organiseren, kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Bedrijfsfeest bij Vidaa

Ben je op zoek naar een prachtige locatie voor jouw bedrijfsfeest in de Randstad? Op het eiland van Vidaa, vlakbij Rotterdam, kan je jouw feest midden in de natuur vieren. Onze locatie is van alle gemakken voorzien en onze ervaring in het organiseren van verschillende bedrijfsfeesten, beurzen en festivals staat garant voor een ongekend succes. Neem contact met ons op voor meer informatie over wat we voor je kunnen doen.

Bedrijfsfeest bij het kampvuur

Midden in de natuur biedt Vidaa The Campfire Sessions, een unieke en enerverende manier van samenzijn. Ervaar de perfectie van eenvoud, of het nu in de open lucht is of in een sfeervolle tipitent als het regent. Het kampvuur verbindt en draagt bij aan de juiste sfeer voor je bedrijfsfeest. Laat je verrassen door wat The Campfire Sessions te bieden heeft en neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat voor feest organiseer jij?

Bij Vidaa vlakbij Rotterdam heb je de ruimte om een bedrijfsfeest te organiseren dat bij jouw visie en bedrijf past. De groene en inspirerende omgeving van het eiland in Bergschenhoek is bijzonder geschikt voor een onvergetelijk bedrijfsfeest. Doordat er zowel buiten als binnen de ruimte is voor je feest, kan je ook bij slechter weer een succesvol evenement organiseren. Onze binnenlocatie heeft een capaciteit tot 500 personen, dus er is veel mogelijk!

Speciale wensen? Bij Vidaa kan het!
Wij bieden o.a.

N

Gratis wifi

N

Lunch en Diner mogelijk

N

Vervoer van en naar OV

N

Gamified meeten

N

Breaks met natuurwandeling

N

Mindfulness sessie

N

Toegepaste kunst

N

Smartboards

N

Gratis parkeren

N

Prachtige natuur

N

Pittoreske omgeving

N

Gegraveerde glazen

N

Centraal gelegen

N

Afsluiten met Campfire Session

N

Buiten vergaderen

Vragen of reserveren?

Bel 010 – 529 60 71

Vraag direct meer informatie aan

Vul het formulier in voor vrijblijvende kennismaking. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je wensen te bespreken en je te voorzien van meer informatie.