Prachtige locatie voor uw bedrijfsfeest

Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeest in de buurt van Rotterdam

Vidaa is de perfecte locatie voor bedrijfsfeesten. Of je nu een klein en intiem feest geeft, of een groot bedrijfsfeest met meerdere locaties wilt, Vidaa heeft alles wat je zoekt. Onze pittoreske locatie midden in de natuur is een ideale setting voor het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsfeest. Van buitenlocaties die geschikt zijn voor een rustig evenement in de buitenlucht tot binnenlocaties die geschikt zijn voor een intieme borrel.

Themafeest

Vidaa biedt diverse themamogelijkheden.

We hebben een verscheidenheid aan cateringmogelijkheden. Van hapjes tot overheerlijke, warme maaltijden.

Als je het bedrijfsfeest bij Vidaa wilt organiseren, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Met collega's naar het Zomerfeest

Samen met je collega’s het zomerseizoen inluiden? Dat doe je bij het Vidaa Tropical Zomerfeest! Op 24 augustus kan je met je bedrijf terecht bij Vidaa en genieten van een volwaardig festival voor je werknemers en collega’s, zonder dat je zelf iets hoeft te organiseren. Kijk snel op de pagina van het Zomerfeest voor meer informatie.

Bedrijfsfeest bij Vidaa

Ben je op zoek naar een prachtige locatie voor jouw bedrijfsfeest in de Randstad? Op het eiland van Vidaa kan je jouw feest midden in de natuur vieren. Deze locatie is van alle gemakken voorzien. Onze ervaring in het organiseren van verschillende bedrijfsfeesten, beurzen en festivals staat garant voor een ongekend succes. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bij het kampvuur

Midden in de natuur biedt Vidaa The Campfire Sessions. Een unieke en enerverende manier van samenzijn. Ervaar de perfectie van eenvoud. Of het nu in de open lucht is of in een sfeervolle tipitent als het regent. Het kampvuur verbindt en draagt bij aan de juiste sfeer voor je bedrijfsfeest. Laat je verrassen door wat The Campfire Sessions te bieden heeft en neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat voor feest organiseer jij?

Bij Vidaa heb je de ruimte om een bedrijfsfeest te organiseren dat bij de visie van het bedrijf past. De groene en inspirerende omgeving van het eiland in Bergschenhoek is bijzonder geschikt voor een onvergetelijk bedrijfsfeest. Doordat er zowel buiten als binnen de ruimte is voor je feest, kan je ook bij slechter weer een succesvol evenement organiseren. Onze binnenlocatie heeft een capaciteit tot 500 personen, dus er is veel mogelijk!

Speciale wensen? Bij Vidaa kan het!
Wij bieden o.a.

N

Gratis wifi

N

Lunch en diner mogelijk

N

Vervoer van en naar OV

N

Gamified meeten

N

Breaks met natuurwandeling

N

Mindfulness sessie

N

Toegepaste kunst

N

Smartboards

N

Gratis parkeren

N

Prachtige natuur

N

Pittoreske omgeving

N

Gegraveerde glazen

N

Centraal gelegen

N

Afsluiten met Campfire Session

N

Buiten vergaderen

Vragen of reserveren?

Bel 010 – 529 60 71

Vraag meer informatie aan

Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je wensen te bespreken en je te voorzien van meer informatie.