Familie & vrienden

Samen zijn bij Vidaa

Samen zijn in de natuur

Vidaa Landgoed is een zeer geschikte locatie om met familie en vrienden een bijzondere tijd te beleven. Midden in de natuur vind je prachtige plekken. Op het eiland of aan het water. Hier kan je terecht voor diverse gelegenheden zoals een verjaardag of jubileumfeest, Campfire Session of zelfs een afscheid of condoleance. 

 

Verjaardag

Op onze sfeervolle locatie midden in de natuur is het ons doel jouw verjaardagsfeest leuk en een onvergetelijk te maken. Wij kunnen alles tot in de puntjes organiseren. Van een ontbijt met de familie tot een compleet gevulde dag met live muziek, workshops en activiteiten.

Jubileum

12,5 jaar, 25 jaar, of zelfs 50 jaar getrouwd? Het zijn bijzondere mijlpalen die gevierd moeten worden. Vidaa biedt de mogelijkheid dit te doen op een uitzonderlijke, centraal-gelegen locatie midden in de natuur. 

Campfire Sessions

Vier het samenzijn met familie en vrienden in een bijzondere setting: onze Campfire Sessions. Haal herinneringen op bij het kampvuur midden in de natuur. Gezellig voor alle leeftijden onder het genot van een drankje en een pizza uit de houtoven. Extra activiteiten of live akoestische muziek?
Bij Vidaa kan het!  

Afscheid & condoleance

Als je afscheid moet nemen van iemand van wie je veel gehouden hebt, kan een mooie en gedenkwaardige ceremonie troost bieden. Vooral wanneer deze wordt gehouden op een prachtige en serene plek. Vidaa biedt een gedenkwaardige uitvaart vlak bij Rotterdam.

Landgoed Vidaa: Een bijzondere plek om samen te zijn

Op zoek naar een emotievol en inspirerende locatie? Vidaa biedt op haar landgoed een unieke benadering om deze doelstellingen te behalen.
Vragen of reserveren?

Bel 010 – 529 60 71

Informatie aanvrageen

Wij nemen zo snel mogelijk contact op om te informeren over al onze mogelijkheden en jouw wensen verder te bespreken.


Vanaf 20 personen