Congreslocatie voor inspiratievolle ontmoetingen

Zoekt u een buitengewone centraal gelegen, schitterende congreslocatie ? Op het landgoed van Vidaa vindt u alle facetten om uw congres te laten slagen: prachtige natuur, inspirerende kunst en meerdere karakteristieke binnen- en buitnlocaties.

Maak van uw congres een succes

Om van uw event of congres een succes te maken, wilt u dat:

Er een hoge opkomst is: 

– Bezoekers oprechte aandacht hebben voor uw boodschap
– Bezoekers met elkaar in contract treden en onderling ideeën uitwisselen
– Bezoekers een leuke aangename tijd hebben.

Naast een unieke locatie faciliteert Vidaa diverse opties om bovenstaande doelen te behalen.

 

Event gamification

Met de juiste gametechnieken wordt een event een bruisende en memorabele gebeurtenis. Het draagt bij aan de sfeer, het bespreekbaar maken van het onderwerp en het opdoen van waardevolle contacten. Vidaa heeft samen met zusterbedrijf gamification toegepast om van uw event een succes te maken. Zo is er een gegamificeerde uitnodiging om aandacht voor uw event te vragen, de bezoeker uit te dagen en intrinsiek te motiveren het event te bezoeken. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uw bezoeker tijdens uw event een serious game te laten spelen. De Serious Game wordt in overleg met u gemaakt en kan plenair worden gespeeld, of bijvoorbeeld als Escape Room met delen van de groep. 

Vragen of reserveren? Bel 010 – 529 60 71

Vidaa_Bergschenhoek_landgoed_grid

Meerdere locaties voor main & sidespeakers

Vidaa beschikt over meerdere locaties waar u zowel main als sidespeakers hun onderwerpen ter sprake kan laten brengen. 

gegamificeerde_uitnodiging_zakelijk

GEGAMIFICEERDE UITNODIGING

Om uw gasten origineel uit te nodigen en zich goed te laten voorbereiden op de onderwerpen van uw congres, biedt Vidaa u de mogelijkheid hen een gegamificeerde uitnodiging te sturen. Met deze uitnodiging wordt het onderwerp van het congres op een leuke manier onder de aandacht gebracht en zal de respons op uw uitnodiging toenemen..

DIRECT INFORMATIE AANVRAGEN OVER de CONGRESLOCATIES BIJ VIDAA?
Vul het formulier in voor vrijblijvende kennismaking. Na invulling nemen we contact met u op om u te informeren over al onze mogelijkheden en uw wensen verder te bespreken.
top