Kom naar vidaa in de natuur vlakbij rotterdam

Inspirerende vergaderlocatie

Onze inspirerende vergaderlocaties bij Rotterdam: Vidaa Landgoed en Vidaa Lago

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie vlakbij Rotterdam?

Vidaa Landgoed en Vidaa Lago bieden de perfecte plekken om te vergaderen, op slechts enkele minuten afstand van de stad en midden in de prachtige natuur van het Rottemerengebied.

Vergaderlocaties in de natuur

Gelegen in het adembenemende Rottemerengebied, zijn Vidaa Landgoed en Vidaa Lago de ideale inspirerende vergaderlocaties in een natuurlijke omgeving. Deze bijzondere vergaderlocaties vlakbij Rotterdam combineren rust, inspiratie en modern comfort.

Vernieuwde vergaderruimtes bij Vidaa Lago

We zijn trots om onze volledig vernieuwde vergaderruimtes bij Vidaa Lago te presenteren! De vier voormalige aparte vergaderruimtes zijn samengevoegd tot één grote, flexibele ruimte. Dankzij de verplaatsbare wanden kan deze ruimte naar wens worden opgedeeld in 1, 2, 3 of 4 aparte ruimtes, wat de mogelijkheden voor diverse groepen enorm vergroot. De zaal is perfect voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, recepties, bedrijfsfeesten en lezingen, met een capaciteit van 220 personen.

Vergaderen aan het water | Vidaa Lago bij Rotterdam

Inspirerend vergaderen

Vidaa Lago ligt schitterend langs de rivier de Rotte en biedt uitgebreide mogelijkheden voor vergaderingen in de natuur van Zuid-Holland.

Deze inspirerende vergaderlocatie beschikt over verschillende zalen, terrassen en zelfs een vergaderpontje waarmee je midden op de Rotte kunt varen en vergaderen.

Culinaire opties voor een complete vergaderervaring bij Vidaa

Naast onze inspirerende vergaderlocaties biedt Vidaa ook een scala aan culinaire opties om jouw bijeenkomst compleet te maken. Van verfrissende drankjes en smakelijke hapjes tot uitgebreide diners, onze cateringopties zijn ontworpen om aan al jouw wensen te voldoen. We hebben diverse arrangementen beschikbaar die perfect aansluiten bij jouw zakelijke behoeften.

Ontdek meer over onze inspirerende vergaderlocaties en arrangementen

Wil je meer weten over onze inspirerende vergaderlocaties, arrangementen en prijzen? Download onze brochure voor gedetailleerde informatie over wat Vidaa te bieden heeft. Of neem direct contact met ons op voor een offerte op maat. Bij Vidaa streven we ernaar om jouw volgende vergadering tot een groot succes te maken.

Bekijk alle locaties en ontdek de mogelijkheden voor vergaderen aan het water bij Vidaa. Laat je inspireren door onze unieke settings en culinaire hoogstandjes, en maak van jouw bijeenkomst een onvergetelijke ervaring!

Ontdek een aantal van onze inspirerende vergaderlocaties

De traditionele Mongoolse Ger bij Vidaa

De traditionele Mongoolse Ger bevindt zich op een inspirerende locatie op het eiland en beschikt over eigen sanitaire voorzieningen.

Deze bijzondere ruimte is perfect voor een buffet of een Italiaanse tafel, en heeft bovendien een eigen terras dat ideaal is voor een BBQ.

Omdat de Mongoolse Ger geen WiFi heeft, is het de perfecte plek voor een heisessie, weg van alle digitale afleidingen. Ook is deze locatie te boeken als sub-locatie voor kleinere bijeenkomsten. Ontdek de rust en inspiratie die deze unieke vergaderlocatie te bieden heeft!

 

Inspirerend vergaderen bij het kampvuur

De Campfire locatie is de ideale plek voor een heisessie of vergadering. Helemaal “back to basic”! Midden in de natuur, zonder wifi en verdere elektronica, kun je hier ongestoord sparren en ideeën uitwisselen. Natuurlijk verzorgen we een koffie/thee- en waterarrangement, evenals ontbijt en lunch op de locatie of in ons restaurant.

Als afsluiting kun je zelf pizza’s maken en bakken in een houtgestookte buitenoven, terwijl je ontspannen bij het kampvuur geniet van een drankje. Daarnaast is er de mogelijkheid voor live (gitaar)muziek.

Deze locatie is ook te boeken als sub-locatie. Ontdek de unieke sfeer en mogelijkheden van de Campfire locatie voor jouw volgende vergadering of heisessie!

Pura Vidaa aan het water

Pura Vidaa I en II zijn twee met elkaar verbonden grote zalen, die samen of onafhankelijk van elkaar te huren zijn. Deze inspirerende vergaderlocaties bieden een prachtige setting voor uiteenlopende zakelijke evenementen. Pura Vidaa I is uitermate geschikt voor vergaderingen, bedrijfspresentaties, bedrijfsvieringen, recepties, beurzen en grotere evenementen.

In overleg met de salesafdeling kan de inrichting en invulling van de locatie volledig worden afgestemd op jouw evenement. Pura Vidaa I beschikt over een eigen bar, garderobe en sanitaire voorzieningen, wat bijdraagt aan het gemak en comfort voor jouw gasten.

Deze locatie is prachtig gelegen aan het water en beschikt over een ruim privéterras, waar je vrij gebruik van kunt maken. De combinatie van de moderne faciliteiten en de inspirerende ligging aan het water maakt Pura Vidaa I de perfecte plek voor jouw volgende zakelijke bijeenkomst. Ontdek hoe deze unieke vergaderlocatie jouw evenement tot een onvergetelijke ervaring kan maken!

Vraag meer informatie aan

Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je wensen te bespreken en je te voorzien van meer informatie.