Een plek om samen te zijn

Vidaa

Samen zijn in de natuur

Vidaa Landgoed & Vidaa Lago zijn unieke locaties voor zakelijke evenementen, feesten en het samenzijn met familie en vrienden onder de rook van Rotterdam. Wij bieden ruimte voor inspirerende bijeenkomsten en emotievolle ontmoetingen. Vidaa heeft als doel om alle gasten een bijzonder gevoel te geven tijdens het verblijf op Vidaa.

Dit gevoel geven we door gebruik te maken van vijf elementen: natuur, kunst, gamification, mindfulness en muziek. De elementen natuur en spiritualiteit roepen emoties op van rust en harmonie. Met de elementen gamification, kunst en muziek voegt Vidaa emoties van beleving en verwondering toe aan jouw verblijf.

Vidaa Landgoed

Midden in de natuur vlakbij Rotterdam vind je deze groene oase.

Bij Vidaa Landgoed in Bergschenhoek komen natuur en kunst samen. Vidaa Landgoed is dé perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten, een huwelijk of een waardevol samenzijn met vrienden en familie. Vidaa Landgoed heeft de ruimte. Zo hebben wij meerdere binnen- en buitenruimtes met een bijzonder karakter. Denk hierbij aan diverse vergaderruimtes die van alle gemakken voorzien zijn, maar ook een Mongoolse Ger of intieme Campfire Sessions. Een bezoek aan Vidaa Landgoed staat garant voor een bijzondere ervaring.

Vidaa Lago

Gelegen op een prachtige locatie aan de Rottemeren

Alle rust en ruimte vind je in deze voormalige houtzagerij aan de oever van de Rotte in Bleiswijk. Vidaa Lago biedt verschillende vergadermogelijkheden met veel buitenruimte en is door de idyllische ligging perfect voor een bijzonder samenzijn met vrienden of familie.
Geniet van het prachtige uitzicht en het water van Vidaa Lago.

Samen zijn in de natuur

Ontdek de ruimte van Vidaa

Bij Vidaa Landgoed & Vidaa Lago kan je o.a. terecht voor

Zakelijke evenementen - Landgoed Vidaa

Business Events

Campfire Sessions - Landgoed Vidaa

Campfire Sessions

Trouwen bij Vidaa

Trouwen

Samen zijn met dierbaren

Vergaderen

Afscheid & Condoleance

Vragen of reserveren?

Bel 010 – 529 60 71

Vraag direct meer informatie aan

Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je wensen te bespreken en je te voorzien van meer informatie.