art gallery & beeldentuin

Artihove

Bevind je tussen de kunstwerken

Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen op Landgoed Vidaa. Over het hele landgoed vind je kunstwerken van zowel gevestigde namen als relevante nieuwe talenten.

Kunst in de natuur

Maak een wandeling door onze beeldentuin en bewonder de meest prachtige werken in onze art gallery aan het meer. Zowel binnen als buiten vind je een ruim opgezet en gevarieerd aanbod aan kunstobjecten.

Kom langs voor een middag in de natuur en bewonder onze sculpturen van brons, art legering, keramiek.

Kunst als cadeau

Bij Artihove vind je betekenisvolle werken voor elke gelegenheid. Wij zijn er voor zakelijke klanten die op zoek zijn naar een uniek jubileum- of relatiegeschenk, maar ook voor particulieren die een eyecatcher zoeken voor in huis of in de tuin.

Ook bieden wij kunst voor elk budget. Naast chique designstukken en bronzen beelden, vind je ook serviesgoed, sleutelhangers en sieraden in ons assortiment.

Praktische informatie

Ons landgoed is zeven dagen per week te bezoeken. De entree voor onze beeldentuin en art gallery Artihove is gratis. Bekijk hieronder de openingstijden.

Je kunt dagelijks een kijkje komen nemen bij Artihove in Bergschenhoek.

 

Showroom / Beeldentuin: Maandag 12:00 uur – 17:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 09:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag en zondag 11:00 uur – 17:00 uur

Artihove: Liefde voor kunst, natuur en ruimte

In art gallery Artihove staan onze adviseurs je graag te woord om deskundig en eerlijk kunstadvies te bieden, wanneer je daar behoefte aan hebt. Een uniek kunstwerk op maat laten maken? Ook daar ligt onze expertise. Maak hiervoor een afspraak en kom bij ons langs. Wij luisteren graag naar je wensen en laten met liefde verschillende mogelijkheden zien.

AFSPRAAK MAKEN BIJ ARTIHOVE

Bel 010 – 5296060