laat je inspireren in de natuur

Heisessies

Organiseer een heisessie midden in de natuur

 

Wil je je team triggeren om uit zijn comfortzone te stappen of te reflecteren in een natuurrijke omgeving? Ontvlucht dan het kantoorpand en kom naar Landgoed Vidaa voor een inspirerende heisessie.

Met een heisessie creëer je begrip en vertrouwen tussen je teamleden. Door een nieuwe omgeving wordt iedereen op scherp gezet en oude patronen worden doorbroken, zodat iedereen zo open mogelijk met elkaar in gesprek gaat.

Heisessies bij Vidaa

Veel heisessies in Nederland worden in Drenthe gegeven, vanwege de rust en de prachtige natuur. Toch hoef je voor hetzelfde effect echt niet helemaal naar het oosten af te reizen. Vidaa biedt alle ingrediënten om tot hetzelfde resultaat te komen en ligt bovendien een stuk centraler!

Landgoed Vidaa is een groene en inspirerende oase in het Lage Bergsche bos, die volledig ontdaan is van alle prikkels van buitenaf. In onze intieme Mongoolse Ger, die het gevoel van verbinding en samenzijn symboliseert, in onze Chakra tuin of rondom een kampvuur kom je samen tot de kern.

 

Samen met je team

Het hele jaar door bieden wij de mogelijk om samen met je team in alle rust vergaderingen, seminars, lezingen en trainingen te volgen, die begeleid worden door een coach die je zelf of via ons kunt inhuren.

Ook kan de heisessie worden afgewisseld met akoestische livemuziek, mindfulness sessies en verrassende activiteiten, zoals schapendrijven, boogschieten en varen over rivier de Rotte. Neem contact op om de verschillende mogelijkheden met ons te bespreken.

 

Toffe activiteiten buiten

Vanwege onze fantastische locaties in het Bergsche bos en aan de Rottemeren, kunnen wij ook buiten ons landgoed allerlei toffe activiteiten op touw zetten.

Denk hierbij aan live muziek geïnspireerd door een live dichter, mountainbiken en diverse workshops.

Heisessie met Overnachting?

Sluit de heisessie af met een overnachting in de natuur. Kies voor onze tiny houses aan het water op het landgoed of boek de groepsaccommodatie Vidaa Lago. Door de ligging van Vidaa is het de perfecte uitvalbasis om naast de heisessies nog andere activiteiten met collega’s te organiseren.

Speciale wensen? Bij Vidaa kan het!
Wij bieden o.a.

N

Nabij Rotterdam Noord

N

Lunch en Diner

N

Vervoer van en naar OV

N

Gamification

N

Inspirerende omgeving

N

Mindfulness

N

Belgeleiding van coach

N

Live akoestische muziek

N

Gratis parkeren

N

Prachtige natuur

N

Activiteiten & Workshops

N

Overnachting mogelijk

N

Rust en ruimte

N

Meerdere locaties

N

Zowel buiten als binnen

Vragen of reserveren?

Bel 010 – 529 60 71

Vraag direct meer informatie aan

Vul het formulier in voor vrijblijvende kennismaking. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je wensen te bespreken en je te voorzien van meer informatie.