laat je inspireren in de natuur

Heisessies

Organiseer een heisessie midden in de natuur

 

Wil je je team triggeren om uit de comfortzone te stappen of te reflecteren in een natuurrijke omgeving? Ontvlucht dan het kantoorpand en kom naar Vidaa Landgoed voor een inspirerende heisessie.

Met een heisessie creëer je begrip en vertrouwen tussen je teamleden. Door een nieuwe omgeving wordt iedereen op scherp gezet. Oude patronen worden doorbroken. Zo kan iedereen zo open mogelijk met elkaar in gesprek.

Heisessies bij Vidaa

Voor een heisessie in de natuur hoef je niet naar het oosten van het land af te reizen. Vidaa biedt alle ingrediënten om tot hetzelfde resultaat te komen. Bovendien ligt Vidaa een stuk centraler!

Vidaa Landgoed is een groene en inspirerende oase in het Lage Bergse Bos, volledig ontdaan van alle prikkels van buitenaf. In onze intieme Mongoolse Ger, die het gevoel van verbinding en samenzijn symboliseert, in onze Chakra tuin of rondom een kampvuur kom je samen tot de kern.

 

Samen met je team

Het hele jaar door kan je samen met je team in alle rust vergaderingen, seminars, lezingen en trainingen volgen bij Vidaa. Begeleidt door een coach die je zelf of via ons kunt inhuren.

De heisessie kan worden afgewisseld met akoestische livemuziek, mindfulness sessies en verrassende activiteiten, zoals schapendrijven, boogschieten en varen over rivier de Rotte. Neem contact op om de verschillende mogelijkheden met ons te bespreken.

 

Toffe activiteiten

Vanwege onze fantastische locaties in het Bergsche bos en aan de Rottemeren, kunnen wij ook buiten ons landgoed allerlei toffe activiteiten op touw zetten.

Denk hierbij aan live muziek geïnspireerd door een live dichter, mountainbiken en diverse workshops.

Overnachtingen

Sluit de heisessie af met een overnachting in de natuur. Kies voor onze tiny houses aan het water op Vidaa Landgoed of boek de groepsaccommodatie Vidaa Lago. Door de ligging van Vidaa is het de perfecte uitvalbasis om naast de heisessies nog andere activiteiten met collega’s te organiseren.

Speciale wensen? Bij Vidaa kan het!
Wij bieden o.a.

N

Nabij Rotterdam Noord

N

Lunch en diner

N

Vervoer van en naar OV

N

Gamification

N

Inspirerende omgeving

N

Mindfulness

N

Belgeleiding van coach

N

Live akoestische muziek

N

Gratis parkeren

N

Prachtige natuur

N

Activiteiten en workshops

N

Overnachten

N

Rust en ruimte

N

Meerdere locaties

N

Zowel buiten als binnen

Vragen of reserveren?

Bel 010 – 529 60 71

Meer informatie aanvragen

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je wensen te bespreken en je te voorzien van meer informatie.