Liefde & Romantiek in de Natuur

Trouwen

Een sprookjesachtige bruiloft bij Vidaa

Geniet van rust en romantiek op een prachtige locatie net buiten de stad. Laat jullie verwonderen door de natuur. Bij ons beleven jullie een huwelijksdag om nooit meer te vergeten…

Vidaa biedt alle ingrediënten voor de perfecte bruiloft. Van bijzondere trouwlocaties tot verfijnde gastronomie en overnachtingsmogelijkheden.

Prachtige trouwlocaties

Bij Vidaa vinden jullie verschillende prachtige locaties, die allemaal onderdeel kunnen worden van jullie huwelijk. Wat dachten jullie van een ceremonie in onze traditionele en intieme Mongoolse Ger, die het gevoel van verbinding en samenzijn symboliseert?

Taart eten onder een romantisch prieeltje in de natuur en het dak eraf dansen in Pura Vidaa? In deze zaal is het gevoel van buiten ook nog eens naadloos doorgetrokken naar binnen. Dit dankzij het grote buitenterras en de inrichting met natuurlijke materialen.

Trouwen in de natuur

Doordat we zowel binnen- als buitenlocaties hebben, kan er het hele jaar bij Vidaa worden getrouwd. Daarnaast bieden we verschillende themamogelijkheden. Onder andere een Italiaanse bruiloft met lange tafels en overheerlijke antipasti en een betoverende winter wedding. Superromantisch als het buiten koud en donker is en binnen een warme sfeer hangt.

Ook zetten we graag de puntjes voor je op de I, door aan kleine, maar belangrijke details te denken. Zoals een springkussen voor de kinderen en gegraveerde wijnglazen met jullie namen erop.

Alles op loopafstand

Het voordeel van deze verschillende plekken, is dat jullie het huwelijk op één en dezelfde locatie kunt vieren, maar toch telkens het gevoel hebben op een andere, verrassende plek te zijn. Bovendien liggen al onze locaties op loopafstand van elkaar, waardoor jullie de gehele dag de natuur in volle glorie kunt bewonderen. Geniet van al het moois dat Vidaa Landgoed te bieden heeft. Of jullie nu gaan voor een prachtige wandeling, een oversteek met het pontje of via de houten brug het eiland betreden.

Diner & overnachting

Restaurant Bij Ad zal de huwelijksdag verzorgen met heerlijke hapjes en drankjes van topkwaliteit. Past de easy way beter bij jullie?
Dan zijn er ook arrangementen van The Campfire Sessions te boeken met knapperige houtoven pizza’s rondom het kampvuur.

Speciale wensen? Bij Vidaa kan het!
Wij bieden o.a.

N

Prachtige natuur

N

Een eiland

N

Diversiteit aan eten

N

Themabruiloften

N

Schitterende trouwlocaties

N

Creatieve uitnodigingen

N

Taxiservice naar OV of hotel

N

Kunst verrijkt de omgeving

N

Gratis programmaboekje

N

Tafelindeling bij a la carte

N

Kunstwerk door de gasten

N

Gegraveerde glazen

N

Activiteiten voor de kinderen

N

Loslaten van tortelduiven

N

Een dag om nooit te vergeten

Vragen of reserveren?

Bel 010 – 529 60 71

Trouwbrochure

Ontdek meer van Vidaa en vraag onze trouwbrochure aan


Contactgegevens

Het huwelijk

In verband met drukte in de maanden mei, juni & september, hanteren wij in die periode een minimale omzetgarantie van 11.000 euro

.
Meerdere keuzes toegestaan