Previous
Next

een sprookjesachtige bruiloft bij vidaa

Geniet van rust en romantiek op een prachtige locatie net buiten de stad en laat je verwonderen door de natuur. Bij ons beleef je een huwelijksdag om nooit meer te vergeten…

Vidaa biedt alle ingrediënten voor jouw perfecte bruiloft. Van bijzondere trouwlocaties tot een verfijnde gastronomie en overnachtingsmogelijkheden. 

prachtige trouwlocaties

alles op loopafstand

Bij Vidaa vind je verschillende prachtige locaties, die je allemaal onderdeel kunt laten worden van jullie huwelijk. Wat dacht je van een ceremonie in onze traditionele en intieme Mongoolse Ger, die het gevoel van verbinding en samenzijn symboliseert? Taart eten onder een van de romantische prieeltjes in de natuur en het dak eraf dansen in de vernieuwde zaal Pura Vidaa? In deze vernieuwde zalen, is het gevoel van buiten ook nog eens naadloos doorgetrokken naar binnen, dankzij het grote buitenterras en de inrichting met natuurlijke materialen.

Het voordeel van deze verschillende locaties, is dat je je huwelijksfeest op een en dezelfde plek kunt vieren, maar toch telkens het gevoel hebt op een andere, verrassende locatie te zijn. Bovendien liggen al onze locaties op loopafstand van elkaar, waardoor je de gehele dag de natuur in volle glorie kunt bewonderen. Geniet en kijk om je heen tijdens een prachtige wandeling en wanneer je met het pontje over het water of via de houten brug, het eiland betreedt.

Een themabruiloft

Italiaanse bruiloft

Doordat we zowel binnen- als buiten huwelijkslocaties hebben, kan er het hele jaar bij Vidaa worden getrouwd. Daarnaast bieden we verschillende themamogelijkheden aan, waaronder een Italiaanse bruiloft met lange tafels en overheerlijke antipasti en een betoverende Winter Wedding’. Superromantisch als het buiten koud en donker is en binnen een warme sfeer hangt. 

Tot in de details geregeld..

Ook zetten we graag de puntjes voor je op de I, door aan kleine, maar belangrijke details te denken, zoals een springkussen voor de kinderen en gegraveerde wijnglazen met jullie namen erop.

Restaurant Bij Ad
DINER EN OVERNACHTING

Restaurant Bij Ad zal de huwelijksdag verzorgen met heerlijke hapjes en drankjes van topkwaliteit. Past de easy way beter bij jullie? Dan zijn er ook arrangementen van The Campfire Sessions te boeken met knapperige houtoven pizza’s rondom het kampvuur.

Wat kunt je verwachten van Vidaa?

trouwbrochure

Ontdek meer van Vidaa en vraag onze trouwbrochure aan

Stel zelf je gewenste programma van de dag samen

Via onderstaande knop kun je vrijblijvend je offerte opvragen en je gewenste programma samenstellen. In deze offerte planner kies je zelf een datum welke uw voorkeur heeft (dit betreft dus géén reservering). Je kiest verder de gewenste tijden, dranken, dinermogelijkheden en alles wat er bij een huwelijk komt kijken. Wij hebben diverse arrangementen samengesteld waaruit je kunt kiezen. Dit kan ook alleen als basis fungeren, waaruit we de dag nog samen verder uitbouwen. De online offerte blijft je online omgeving voor je bruiloft op Landgoed Vidaa. Uiteraard ontvangen wij je ook heel graag op het Landgoed voor een rondleiding. Hiervoor kun je via de offerte een afspraak met ons maken. 

Onze bruidsparen over hun perfecte dag:

top