EEn gedenkwaardige uitvaart in de natuur

Condoleances

Condoleance locatie nabij Rotterdam

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Een gedenkwaardige condoleance kan troost bieden in deze moeilijke tijd. Vidaa biedt een prachtige en serene condoleance locatie vlakbij Rotterdam, midden in de natuur. Onze locaties zijn de perfecte plek om samen met familie en vrienden een passend afscheid te organiseren.

Een passend afscheid

Bij Vidaa vind je twee unieke en natuurrijke locaties voor een condoleance nabij Rotterdam. Vidaa Landgoed is een locatie met een eigen eiland, omringd door prachtige natuur en waterpartijen. Vidaa Lago ligt langs de rivier de Rotte en biedt een sereen uitzicht op het water. Beide locaties zorgen voor een rustgevende en intieme sfeer, waar in alle rust afscheid genomen kan worden van jouw dierbare.

Persoonlijk afscheid

Bij Vidaa begrijpen we dat ieder afscheid uniek is. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden om een condoleance geheel naar wens in te richten. Kies bijvoorbeeld voor de Pura Vidaa zalen voor een intieme condoleance, of organiseer een afscheid in de buitenlucht bij Herba Vidaa. Voor een unieke en traditionele ervaring kun je terecht in onze Mongoolse Ger.

Extra mogelijkheden

Om de condoleance nog persoonlijker te maken, biedt Vidaa diverse extra mogelijkheden. Denk aan het vertonen van een diaserie of het afspelen van favoriete muziek. Ook kunnen wij zorgen voor uitgebreide catering en persoonlijke menu’s. Als blijvende herinnering aan jouw dierbare zou een gegraveerd wijnglas of sleutelhanger toegevoegd kunnen worden.

Speciale wensen

Vidaa streeft ernaar om aan al uw wensen te voldoen.

N

Gratis wifi

N

Lunch en Diner

N

Vervoer van en naar OV

N

Inspirerende omgeving

N

Mindfulness

N

Toegepaste kunst

N

Live akoestische muziek

N

Gratis parkeren

N

Activiteiten voor kinderen

N

Meerdere locaties

N

Prachtige natuur

N

Zowel buiten als binnen

Bij Vidaa kunt u rekenen op een warme en serene condoleance locatie nabij Rotterdam, waar u samen met uw naasten een passend afscheid kunt organiseren. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en laat ons u helpen bij het organiseren van een onvergetelijke condoleance.

Vragen of reserveren?

Bel 010 – 529 60 71

Vraag direct meer informatie aan

Vul het formulier in voor vrijblijvende kennismaking. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je wensen te bespreken en je te voorzien van meer informatie.

Vanaf 20 personen