Terug naar je oergevoel

Campfire Sessions

Een unieke belevenis midden in de natuur

Een Campfire Session is de ideale mogelijkheid om even te ontsnappen aan het hectische leven van alledag. Voel je één met de natuur. Ga samen met familie, vrienden of collega’s rond het kampvuur zitten. Luister naar fijne muziek en voer goede gesprekken. Geniet van de pizza’s of rooster zelf marshmallows boven het vuur. Elke vrijdag en zaterdag wordt op Vidaa Landgoed het kampvuur aangestoken. Kruip weg onder een schapenvelletje en geniet van een hapje, drankje, sfeervolle muziek of liveoptredens.

Tipitenten

Op het eiland staan een aantal romantische tipitenten. Deze zijn zeer sfeervol zorgen voor een inspirerend verblijf. Ze worden ingezet als plek voor heisessies, vergadering, borrel of feest bij onze Campfire Sessions.

Met de warmte van het kampvuur, de gezelligheid van de houten inrichting, de schapenvachten en de natuur van ons eiland wordt uw verblijf onvergetelijk.

Homemade

Kom genieten van onze knapperige pizza’s uit onze houtoven met zelfgemaakte brandnetelpesto. Drink een gezonde fruitshakes met fruit van eigen land of geniet van een variatie aan gezonde en lokale gerechten. Standaard leveren wij pizza’s uit onze houtovens. In overleg creëren wij een menu om de innerlijke mens te verwennen met lokale en zelfgemaakte lekkernijen.

Spectaculaire ervaring

Niet alleen met vrienden en familie, maar ook met teamgenoten en collega’s is Campfire Sessions een spectaculaire ervaring. Door de magnetische aantrekkingskracht van het kampvuur, ontstaat er een bepaalde connectie. Mensen voelen zich verbonden en worden openhartiger, waardoor je synergie creëert en lastige vraagstukken veel sneller met elkaar kunt oplossen.

Ieder weekend

Campfire Sessions vindt iedere vrijdag- en zaterdagavond plaats op Vidaa Landgoed.  Reserveer nu je plekje en beleef een avond vol gezelligheid!

Speciale wensen? Bij Vidaa kan het!
Wij bieden o.a.

N

Gratis wifi

N

Lunch en Diner

N

Vervoer van en naar OV

N

Inspirerende omgeving

N

Mindfulness

N

Toegepaste kunst

N

Live akoestische muziek

N

Gratis parkeren

N

Activiteiten voor kinderen

N

Vlinderweide

N

Prachtige natuur

N

Bijzondere ervaring

Vragen of reserveren?

Bel 010 – 529 60 71

Vraag direct meer informatie aan

Vul het formulier in voor vrijblijvende kennismaking. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je wensen te bespreken en je te voorzien van meer informatie.

Vanaf 20 personen