Terug naar je oergevoel

Campfire Sessions

Een unieke belevenis midden in de natuur

Samen met familie, vrienden of collega’s ga je rond het kampvuur om met elkaar naar fijne muziek te luisteren, goede gesprekken te voeren, zelf marshmallows te roosteren en te genieten van de heerlijkste gerechten uit de natuur. Campfire Sessions is de ideale mogelijkheid om even te ontsnappen aan het hectische leven van alledag en je één te voelen met de natuur. Elke vrijdag en zaterdag wordt bij Vidaa het kampvuur aangestoken en kun je met een hapje en een drankje onder een schapenvelletje wegkruipen en luisteren naar sfeervolle muziek of liveoptredens.

Tipitenten bij Vidaa

Vidaa introduceert romantische tipitenten op ons eiland waar u kunt genieten van een zeer sfeervol en inspirerend verblijf. De tenten worden ingezet als plek voor heisessies, vergaderen, of een borrel / feest bij onze Campfire Sessions.

Met de warmte van het kampvuur, de gezelligheid van de houten inrichting met schapenvachten en de natuur van ons eiland wordt uw verblijf onvergetelijk.

Homemade

Knapperige pizza’s met zelfgemaakte brandnetelpesto, gezonde fruitshakes met fruit van eigen land en een variatie aan gezonde en lokale gerechten. Standaard leveren wij pizza’s uit onze houtovens. In overleg met u creeren we een menu om de innerlijke mens te verwennen met lokale en zelfgemaakte lekkernijen.

Spectaculaire ervaring

Niet alleen met vrienden en familie, maar ook met teamgenoten en collega’s is Campfire Sessions een spectaculaire ervaring. Door de magnetische aantrekkingskracht van het kampvuur, ontstaat er een bepaalde connectie. Mensen voelen zich verbonden en worden openhartiger, waardoor je synergie creëert en lastige vraagstukken veel sneller met elkaar kunt oplossen.

Ieder weekend

Campfire Sessions vindt iedere vrijdag- en zaterdagavond plaats op Vidaa Landgoed.  Reserveer nu je plekje en beleef een avond vol gezelligheid!

Speciale wensen? Bij Vidaa kan het!
Wij bieden o.a.

N

Gratis wifi

N

Lunch en Diner

N

Vervoer van en naar OV

N

Inspirerende omgeving

N

Mindfulness

N

Toegepaste kunst

N

Live akoestische muziek

N

Gratis parkeren

N

Activiteiten voor kinderen

N

Vlinderweide

N

Prachtige natuur

N

Bijzondere ervaring

Vragen of reserveren?

Bel 010 – 529 60 71

Vraag direct meer informatie aan

Vul het formulier in voor vrijblijvende kennismaking. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je wensen te bespreken en je te voorzien van meer informatie.