Trouwen bij Vidaa

Trouwen dichtbij Rotterdam

Trouwlocatie dichtbij Rotterdam

 
Vidaa is een prachtige trouwlocatie in de buurt van Rotterdam. De locatie biedt een verscheidenheid aan prachtige locaties voor jullie bruiloft. Waaronder de intieme Mongoolse Ger, die een gevoel van verbondenheid en samenzijn symboliseert. De prachtige natuurlocatie is perfect voor het eten van taart in een romantisch prieel. Dans het dak eraf in Pura Vidaa. Deze zaal heeft een grote buitenruimte en een inrichting met natuurlijke materialen die het gevoel van buiten naar binnen brengen. Met deze prachtige locatie is Vidaa de perfecte plek om jullie huwelijk te vieren.

Bijzondere trouwlocatie

Bij Vidaa vind je een verscheidenheid aan unieke locaties. De Mongoolse Ger ligt op een bijzondere plek op het eiland en is voorzien van eigen sanitaire voorzieningen. De Ger is ideaal voor een heerlijk buffet of Italiaanse tafel. Herba Vidaa is een prachtige locatie omringd door bos en water. Herba Vidaa biedt ruimte voor een sfeervolle ceremonie, receptie of feest. Daarnaast is er de Boeddhatuin, een binnenplaats op het eiland met bomen, planten en een romantisch prieel. Al deze locaties liggen op loopafstand van elkaar, waardoor jullie het huwelijksfeest op één plek kunt vieren, terwijl het voelt alsof je op verschillende plaatsen bent.

Mongoolse Ger

Capaciteit – Tot 100 personen

 

Meer info

De traditionele Mongoolse Ger bevindt zich op een unieke locatie op het eiland en beschikt over eigen sanitaire voorzieningen. De Mongoolse Ger is uitermate geschikt voor een buffet of een Italiaanse tafel. Tevens beschikt de Mongoolse Ger over een eigen terras, dat zeer geschikt is voor een BBQ.

Herba Vidaa

Capaciteit – Tot 100 personen

Meer info

Herba Vidaa is een mooie plek midden op het eiland, omringd door bos, aan het water . Deze locatie biedt veel ruimte om op een sfeervolle manier zowel een trouwceremonie, receptie/borrel of feest te geven

Boeddha tuin

Capaciteit: Tot 100 personen

Meer info

De Boeddha tuin is een binnenplaats op het eiland, midden in de natuur  met een romantisch prieeltje, omgeven met prachtige bomen en planten. De Boeddhatuin is door zijn romantische sfeer de meest gekozen buiten ceremonie locatie van ons landgoed.

Trouwen in de natuur

 

Trouwen bij Vidaa betekent trouwen in de natuur! Onze pittoreske locatie in de buurt van Rotterdam is het hele jaar door beschikbaar voor de bruiloft van jullie dromen. De omgeving straalt rust, natuur en romantiek uit, met zowel binnen- als buitenlocaties, zodat jullie zelf bepalen welke plaatsen onderdeel worden van het feest.

Themabruiloften

Droom je van een themabruiloft? Bij Vidaa is alles mogelijk! Wij bieden verschillende themamogelijkheden aan. Een sfeervolle, Italiaanse bruiloft met lange tafels en overheerlijke antipasti, of een charmante winterbruiloft volledig aangekleed volgens het seizoen. Weten wat er nog meer mogelijk is? Vraag dan onze trouwbrochure aan of neem contact met ons op.

Stel je eigen bruiloft samen

Vidaa biedt tal van mogelijkheden om jullie perfecte bruiloft samen te stellen. Een charmant eiland, prachtige trouwlocaties en verschillende aparte plekken voor de ceremonie, het diner en een schitterend feest. Wij helpen jullie graag om alle puzzelstukjes bij elkaar te leggen en de dag tot in de puntjes te plannen. Zo zorgen we samen voor een onvergetelijke bruiloft op een bijzondere trouwlocatie in regio Rotterdam.

Neem contact op

Vragen, meer informatie of gelijk reserveren? Neem contact met ons op om alle wensen te bespreken. Wij gaan aan de slag met het organiseren van jullie bruiloft bij Vidaa!

Vragen of reserveren?

Bel 010 – 529 60 71

Trouwbrochure

Ontdek meer van Vidaa en vraag onze trouwbrochure aan


Contactgegevens

Het huwelijk

In verband met drukte in de maanden mei, juni & september, hanteren wij in die periode een minimale omzetgarantie van 11.000 euro

.
Meerdere keuzes toegestaan