samen zijn in aan de rotte

Vidaa Lago

Samen aan het water

Alle rust en ruimte vind je in deze voormalige houtzagerij aan de oever van de Rotte in Bleiswijk. Vidaa Lago biedt verschillende vergadermogelijkheden met veel buitenruimte en is door de idyllische ligging perfect voor een bijzonder samenzijn met vrienden of familie.
Geniet van het prachtige uitzicht en het water van Vidaa Lago.

Zakelijk samenzijn

Bij Vidaa Lago vind je verschillende zalen, terrassen en zelfs een vergaderpontje, waarmee je midden op de Rotte kunt varen en vergaderen tegelijk.
Onze diverse stijlvolle vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien en bieden een intieme en inspirerende omgeving voor een zakelijke bijeenkomst. Ook is het mogelijk om te dineren of vergaderen aan het water van de Rotte.

Trouwen

Bij Vidaa Lago kunnen jullie letterlijk in het huwelijksbootje stappen.
Onze kleinschalige feestlocatie aan de Rotte nabij Rotterdam is voorzien van een heerlijke tuin, gezellig terras en vriendelijk & behulpzaam personeel. Wij denken graag mee om jullie dag onvergetelijk te maken voor het hele gezelschap.

Familie & Vrienden

Onze sfeervolle locatie aan het water van de Rotte is perfect voor een bijeenkomst van familie en vrienden. Wij organiseren graag een verjaardags- of jubileumfeest met live muziek, hapjes en drankjes of een uitgebreide BBQ.

Naast een feestlocatie is Vidaa Lago ook geschikt als locatie voor een waardig afscheid van een dierbare of voor het houden van emotievolle condoleance.

Vidaa Lago aan het water

Vidaa biedt diverse mogelijkheden voor een zorgeloze bijeenkomst. 
Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.
Vragen of reserveren?

Bel 010 – 5219578

Vraag direct meer informatie aan

Vul het formulier in voor vrijblijvende kennismaking. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je wensen te bespreken en je te voorzien van meer informatie.