Kom naar vidaa in de natuur vlakbij rotterdam

Vergaderlocaties met overnachting

Vergaderlocaties met overnachting, midden in de natuur

Bij een vergadering met overnachting denk je al snel aan een onpersoonlijke vergaderzaal en een hotelkamer zonder charme. Zeker wanneer je op zoek gaat naar een vergaderlocatie in de buurt van Rotterdam. 

Gelukkig is niets minder waar wanneer je deze vergadering plant bij Vidaa. Op onze twee locaties, in Berschenhoek en in Bleiswijk, hebben wij bijzondere vergaderlocaties mét overnachting, maar dan midden in de natuur en direct aan het water.

Vidaa Landgoed en Vidaa Lago bieden de perfecte vergaderlocaties mét overnachting, op slechts enkele minuten afstand van de grote stad.

Combineer de vergadering met overnachting met teambuilding

Op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering met overnachting die je ook kunt combineren met teambuilding? Boek een bedrijfs- of personeelsuitje bij Vidaa en geniet van een onvergetelijke ervaring in de natuur. Gegarandeerd dat je er een energiek team met voor terugkrijgt!

Vidaa combineert een sfeervolle, natuurrijke omgeving met leuke activiteiten, workshops en heerlijk eten. Of je nu vergadert, overnacht of deelneemt aan teambuildingactiviteiten, bij Vidaa heb je het leukste teamuitje bij Rotterdam.

Ontdek hoe je een succesvolle vergadering kunt combineren met teambuilding voor een complete en onvergetelijke ervaring!

Vergaderlocaties met overnachting? Ontdek onze unieke mogelijkheden

Vergaderen en overnachten bij Vidaa Lago: de perfecte combinatie

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie vlakbij Rotterdam? Vidaa Lago biedt een betoverende plek aan de oevers van de idyllische Rottemeren, op slechts een steenworp afstand van de stad. Deze voormalige houtzagerij combineert rust en levendigheid midden in de natuur van Bleiswijk.

Het karakteristieke Vidaa Lago biedt een landelijke inrichting met een uitgebreide keuken, gezellige kamers en een uitnodigende veranda. De accommodatie biedt ruimte aan maximaal 10 personen, verspreid over 5 comfortabele slaapkamers.

Activiteiten en ontspanning

Na een productieve dag kun je ontspannen in de serene omgeving. Geniet van de boomgaard, het uitzicht op de Rottemeren, en de diverse flora en fauna.

Na de vergadering overnachten in een tiny house

Op zoek naar een unieke overnachtingsmogelijkheid na een vergadering? Onze tiny houses op het eiland bieden de perfecte oplossing. Deze houten tubes combineren compactheid met maximaal slaapcomfort, midden in de natuur.

Elke tube is voorzien van airco, een koelkastje, en een heerlijk tweepersoonsbed. Geniet van het water en de vogels vanaf het terras boven het water. Op slechts 2 meter afstand vind je een eigen toilet en buitendouche. Back to nature!

Genieten van de Natuur

Onze tubes zijn ontworpen om te laten genieten van de rust en schoonheid van de omgeving. Combineer jouw zakelijke bijeenkomst met een overnachting bij Vidaa voor een complete en onvergetelijke ervaring.

Vraag meer informatie aan

Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je wensen te bespreken en je te voorzien van meer informatie.