Trouwen bij Vidaa

Trouwlocaties

Bijzondere trouwlocaties bij Vidaa

Voor de mooiste trouwlocaties in de buurt van Rotterdam ben je bij Vidaa aan het juiste adres! Op ons sprookjesachtige domein net buiten de stad beleef je samen met je vrienden en familie een onvergetelijke trouwdag in het hart van de natuur.

We hebben alles in huis voor de perfecte bruiloft. Van bijzondere trouwlocaties tot verfijnde gastronomie en overnachtingsmogelijkheden.

Ontdek onze trouwlocaties

Al onze trouwlocaties hebben een uniek karakter. De Mongoolse Ger bevindt zich op een bijzondere plek op het eiland en is uitgerust met eigen sanitaire voorzieningen. Ideaal voor een heerlijk buffet of Italiaanse tafel. Of wat dacht je van Herba Vidaa? Deze mooie locatie is omringd door bos en water en biedt veel ruimte voor een sfeervolle trouwceremonie, receptie of feest. Daarnaast is er de Boeddhatuin: een binnenplaats op het eiland met bomen, planten en een romantisch prieel. Al deze locaties liggen op loopafstand van elkaar, zodat jullie huwelijksfeest op één en dezelfde plek is en jullie toch het gevoel krijgen op verschillende plaatsen te zijn.

Mongoolse Ger

Capaciteit – Tot 100 personen

 

Meer info

De traditionele Mongoolse Ger bevindt zich op een unieke locatie op het eiland en beschikt over eigen sanitaire voorzieningen. De Mongoolse Ger is uitermate geschikt voor een buffet of een Italiaanse tafel. Tevens beschikt de Mongoolse Ger over een eigen terras, dat zeer geschikt is voor een BBQ.

Herba Vidaa

Capaciteit – Tot 100 personen

Meer info

Herba Vidaa is een mooie plek midden op het eiland, omringd door bos, aan het water . Deze locatie biedt veel ruimte om op een sfeervolle manier zowel een trouwceremonie, receptie/borrel of feest te geven

Boeddha tuin

Capaciteit: Tot 100 personen

Meer info

De Boeddha tuin is een binnenplaats op het eiland, midden in de natuur  met een romantisch prieeltje, omgeven met prachtige bomen en planten. De Boeddhatuin is door zijn romantische sfeer de meest gekozen buiten ceremonie locatie van ons landgoed.

Het hele jaar door
in de natuur

Bij Vidaa kan je het hele jaar door terecht voor de bruiloft van je dromen. Ons landgoed bevindt zich vlakbij Rotterdam, op een pittoreske locatie midden in de natuur. De omgeving straalt rust, natuur en romantiek uit. We hebben zowel binnen- als buitenlocaties, waarbij jullie zelf bepalen welke plaatsen er onderdeel worden van het feest.

Themabruiloften

Dromen jullie van een bruiloft in een bepaald thema? Daar kan Vidaa bij helpen! Wij bieden verschillende themamogelijkheden aan. Denk aan een sfeervolle, Italiaanse bruiloft met lange tafels en overheerlijke antipasti. Of een charmante winterbruiloft volledig aangekleed volgens het seizoen. Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? Vraag onze trouwbrochure aan of neem contact met ons op.

Stel je eigen bruiloft samen

Vidaa biedt tal van mogelijkheden om jullie perfecte bruiloft samen te stellen. Een charmant eiland, prachtige trouwlocaties en verschillende aparte plekken voor de ceremonie, het diner en feest. Wij helpen jullie graag om alle puzzelstukjes bij elkaar te leggen en de dag tot in de puntjes te plannen. Zo zorgen we samen voor een onvergetelijke bruiloft op een bijzondere trouwlocatie in regio Rotterdam.

Neem contact op

Hebben jullie vragen, willen jullie meer informatie of wens je meteen één van onze locaties te reserveren? Neem contact met ons op om samen alle wensen te bespreken. Wij gaan daarna eteen aan de slag met het organiseren van jullie bruiloft bij Vidaa!

Vragen of reserveren?

Bel 010 – 529 60 71

Trouwbrochure

Ontdek meer van Vidaa en vraag onze trouwbrochure aan


Contactgegevens

Het huwelijk

In verband met drukte in de maanden mei, juni & september, hanteren wij in die periode een minimale omzetgarantie van 11.000 euro

.
Meerdere keuzes toegestaan