De mooiste locatie voor een business event

Business events

Businessevenement
in de natuur

Zoek je een bijzondere eventementenlocatie dichtbij Rotterdam voor het organiseren van een business event? Vidaa heeft een centrale ligging en ligt midden in de natuur. Het is een oase van rust, inspiratie én gezelligheid voor alle 10 tot 2500 genodigden van uw zakelijke evenement.

De keuze voor een evenementenlocatie is essentieel voor het succes van een business event: de juiste sfeer en faciliteiten zijn allesbepalend. Vidaa is gelegen in een idyllische omgeving met veel natuur, kunst, prachtige waterpartijen en bijzondere binnen- en buitenruimtes.

Op ons eiland bevindt zich een Mongoolse Ger en meerdere grote tipitenten rondom ons concept The Campfire Sessions. Met deze laatste wordt live muziek en kampvuur gecombineerd om een ongedwongen, gezellige sfeer te creëren voor het zakelijk evenement.

Zakelijke evenementen

Of je nu een beurs, congres, bijeenkomst, workshop of bedrijfsfeest wil organiseren, zowel bij Vidaa Lago als op Vidaa Landgoed is alles mogelijk. Hoe groot of klein, vroeg of laat, feestelijk of ingetogen je het ook wilt maken. Je kunt het hele landgoed afhuren of verschillende ruimtes.

 

Themafeesten & extra's

Bovendien kan het business event in een gewenst thema worden gebracht, zoals een festivalthema met foodtrucks en livemuziek of Asian nights. Via ons kun je ook een singer/songwriter inhuren of een portrettekenaar, die cartooneske portretten van de bezoekers maakt.

 

Culinaire verwennerij

Bij een geslaagd event horen natuurlijk heerlijke hapjes en drankjes, die door restaurant Bij Ad worden verzorgd. Bij Vidaa zijn verschillende bars, zalen en terrassen om met kleine en grote groepen te zitten. Gezellig aan lange tafels of juist verspreidt met een kleinere opstelling, jullie mogen kiezen!

Workshops

Vidaa is bij uitstek de ideale plek voor een workshop. Op een natuurrijke plek, vlakbij Rotterdam kun je de groepsband versterken. Je collega’s, vrienden of familie op een persoonlijke manier leren kennen. En met elkaar leuke herinneringen maken.

Toffe activiteiten

Vanwege onze fantastische locaties in het Bergse Bos en aan de Rottemeren, kunnen wij ook buiten ons landgoed allerlei toffe activiteiten op touw zetten. Zo creëren we bijzondere bedrijfsevents midden in de natuur vlakbij Rotterdam. 

Denk hierbij aan mountainbiken, lasergamen en boogschieten, maar ook aan golfclinics en schapendrijven.

Knapperige pizza's en culinaire creaties

De ideale manier om het bedrijfsuitje af te sluiten, is door nog even gezellig met elkaar te eten en te drinken.

In restaurant Bij Ad kun je uitgebreid tafelen en genieten van culinaire gerechten in een warme huiskamersfeer. Blijf je liever nog even in de outdoor stemming? Ga dan voor pizza’s en marshmallows bij het knisperende kampvuur!

Campfire sessions

Bij het kampvuur ontstaan de mooiste gesprekken. Of het nu gaat om een intiem werkoverleg, een teamuitje of een coachingsessie. Door de bijzondere setting van onze Campfire sessions op het eiland van Vidaa, leer je elkaar op een andere manier kennen.

Speciale wensen? Bij Vidaa kan het!
Wij bieden o.a.

N

Gratis wifi

N

Ontbijt, lunch en diner

N

Vervoer van en naar OV

N

Gamified events

N

Inspirerende omgeving

N

Mindfulness

N

Toegepaste kunst

N

Live akoestische muziek

N

Gratis parkeren

N

Prachtige natuur

N

Activiteiten & workshops

N

Ruimte voor keynote speakers

N

Gezellige bedrijfsborrel

N

Meerdere locaties

N

Zowel buiten als binnen

Overnachten in de natuur

Op zoek naar een locatie waar jullie comfortabel kunnen overnachten?
Op Vidaa hebben we verschillende prachtige accommodaties.
Vragen of reserveren?

Bel 010 – 529 60 71

Vraag meer informatie aan

Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je wensen te bespreken en je te voorzien van meer informatie.