Kom naar vidaa in de natuur vlakbij rotterdam

Vergaderen aan het water

Vergaderen aan het water bij Vidaa

Ben je op zoek naar een unieke locatie om jouw volgende zakelijke bijeenkomst te organiseren? Zoek niet verder! Bij Vidaa bieden we dé oplossing met onze prachtige vergaderlocaties aan het water. Vergaderen aan het water is niet alleen heel erg inspirerend, maar biedt ook tal van voordelen voor jou en je team.

De voordelen van vergaderen aan het water

Allereerst straalt een mooie locatie midden in de natuur rust uit.

Op zowel het landgoed in Bergschenhoek, als Vidaa Lago aan de Rotte is genoeg ruimte om even een momentje te nemen om rustig een wandeling te maken. Even het hoofd legen maken is altijd fijn tijdens een drukke dag vol vergaderingen.

Het vergaderen aan het water biedt een inspirerende ervaring die de productiviteit en creativiteit van jouw team kan verhogen.

De rustgevende omgeving van water en natuur, zoals je in de omgeving van Rotterdam bijna alleen bij Vidaa kan vinden helpt om de geest te ontspannen, waardoor deelnemers zich beter kunnen concentreren en openstaan voor nieuwe ideeën.

Daarnaast is het gewoon een heerlijke setting die een gevoel van welzijn bevordert en een positieve invloed hebben op de algehele stemming van de bijeenkomst.

Ontdek de inspirerende vergaderlocaties aan het water

Bij Vidaa hebben we een aantal prachtige vergaderlocaties aan het water die perfect zijn voor zakelijke bijeenkomsten.

We bespreken er hier een aantal, want voor een compleet overzicht is het het beste direct de brochure te downloaden of contact op te nemen met ons team.

Pura Vidaa I is prachtig gelegen aan het water en beschikt over een ruim privéterras. Geniet van het prachtige uitzicht op het water terwijl je samenwerkt en ideeën uitwisselt.

De traditionele Mongoolse Ger op ons eiland biedt een unieke setting en is uitgerust met gratis Wi-Fi en privé-sanitaire voorzieningen. Deze bijzondere locatie is perfect geschikt voor informele vergaderingen. Bovendien beschikt de Mongoolse Ger over een eigen bar en een ruim terras aan het water, wat ideaal is voor een ontspannen barbecue.

Vergaderen aan het water | Vidaa Lago bij Rotterdam

Vergaderlocatie Vidaa Lago

Vidaa Lago, gelegen aan de Rotte, biedt een adembenemend uitzicht en een rustgevende sfeer die ideaal is voor kleinere en grote vergaderingen en zelfs informele brainstormsessies.

De moderne faciliteiten en het eigentijds design zorgen ervoor dat dit de ideale locatie is voor bedrijven die op zoek zijn naar een inspirerende vergaderlocatie.

Vidaa Lago biedt verschillende vergadermogelijkheden aan het water, waaronder een pontje!

Geniet van het prachtige uitzicht van Vidaa Lago

 

Naast onze prachtige vergaderlocaties biedt Vidaa ook een scala aan culinaire opties om jouw bijeenkomst compleet te maken. Van verfrissende drankjes en hapjes tot uitgebreide diners, onze cateringopties zijn ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen. Wij hebben diverse arrangementen beschikbaar, die zijn hier te vinden.

Wist je dat wij zelfs de mogelijkheid bieden om een vergadering met overnachting te organiseren?

Wil je meer weten over onze vergaderlocaties, arrangementen en prijzen? Download onze brochure voor meer informatie over wat Vidaa te bieden heeft. Of neem direct contact met ons op voor een offerte op maat. Bij Vidaa streven we ernaar om jouw volgende vergadering tot een groot succes te maken. Bekijk alle locaties en ontdek de mogelijkheden voor vergaderen aan het water bij Vidaa!

Een kleine impressie van onze vergaderlocaties aan het water

Vraag meer informatie aan

Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je wensen te bespreken en je te voorzien van meer informatie.