Previous
Next

een bijzondere vergaderlocatie in bergschenhoek

Op landgoed van Vidaa vergadert u midden in de natuur, omgeven door groen, water en kunst. Vidaa biedt u efficiency, rust, harmonie en balans, zodat u het beste uit uw vergadering haalt. 

Vanuit een wetenschappelijk standpunt heeft Vidaa de elementen van Kunst, spiritualiteit, gamification en natuur gebruikt om uw vergadering leuker en efficienter te maken. Bekijk onderstaand de verschillende innovatieve type vergaderingen en laat u inspireren.

STANDAARD meeting

De normale vergaderingen van Vidaa vinden plaats in één van onze ruime, mooie en inspiratievolle ruimten die voorzien zijn van alle gemakken. Uw vergadering kunt u begeleiden met een smartboard en in de pauzes kunt u genieten van een heerlijke lunch of een rustgevende wandeling over ons eiland.

Meet & ART

Een veelgehoorde uitdaging van managers is om de doelstelling en de strategie tussen de oren van medewerkers te krijgen. Meet & Art is een meeting waarbij aan het einde een schilderij gemaakt wordt.. Op het schilderij geven uw medewerkers zelf de strategie en het doel aan. Deze kan worden opgehangen op kantoor en functioneert als een leuke herinnering van het doel en de strategie! 

Walking meeting

Tijdens een wandeling komen er stoffen in de hersens vrij die creativiteit stimuleren. Daarom heeft Vidaa een Walking Meeting ontwikkeld. Met een gids wordt u begeleid langs de mooiste routes van het Recreatieschap ‘De Rottemeren’.  Uw medewerkers krijgen de beste ideeën, ze leren elkaar beter kennen en wordt er ook nog eens aan de gezondheid gewerkt. De discussie wordt via een geluidsopname later door ons op discrete manier uitgewerkt in overzichtelijke aantekeningen. 

MEET & MEDITATE

Het is wetenschappelijk aangetoond dat de ‘span of attention’ tijdens een vergadering niet langer dan 45 minuten duurt. Met een mindfulsessie van 15 minuten worden uw medewerkers weer helemaal opgeladen om het tweede deel van de vergadering voort te zetten.

Onze locaties:

Landgoed Vidaa geeft u een keuze uit verschillende binnenlocaties en meerdere prachtige buitenlocaties

Zaal 1
80M2
Zaal 2
120M2
Zaal 3
100M2
Previous
Next
campfiressessions_zakelijk

Campfire sessions

Midden in de natuur biedt Vidaa het concept van The Campfire Sessions. Een unieke en enerverende manier van vergaderen. In de open lucht, of – indien het regent – in een sfeervolle hooibarg ervaart u de perfectie van eenvoud. Het kampvuur verbindt, stelt mensen open en er komen gesprekken los omtrent onderwerpen waar het echt om draait.

gegamificeerde_uitnodiging_zakelijk

GEGAMIFICEERDE UITNODIGING

Om uw meeting door uw gasten goed te laten voorbereiden, biedt Vidaa u de mogelijkheid hen een gegamificeerde uitnodiging te sturen. Met deze uitnodiging kunt u makkelijk het onderwerp van de meeting en de voorbereiding hierop onder de aandacht brengen.
 • check Gratis wifi,
 • check Lunch en diner mogelijk,
 • check Vervoer van en naar OV,
 • check Gamified meeten,
 • check Breaks met natuurwandeling,
 • check Mindfulness sessie,
 • check Toegepaste kunst,
 • check Smartboards,
 • check Gratis parkeren,
 • check Prachtige natuur,
 • check Pittoreske omgeving,
 • check Centraal gelegen,
 • check Afsluiten met Campfire Session
 • check Buiten vergaderen

Vragen of reserveren? Bel 010 – 529 60 71

DIRECT INFORMATIE AANVRAGEN OVER ZAKELIJKE MEETINGS EN MOGELIJKHEDEN BIJ VIDAA?
Vul het formulier in voor vrijblijvende kennismaking. Na invulling nemen we contact met u op om u te informeren over al onze mogelijkheden en uw wensen verder te bespreken.
top