EEn gedenkwaardige uitvaart in de natuur

Afscheid & Condoleance

Een passend afscheid nabij Rotterdam

Als je afscheid moet nemen van iemand van wie je veel gehouden hebt, kan een mooie en gedenkwaardige condoleance of uitvaart troost bieden. Vooral wanneer deze wordt gehouden op een prachtige en serene plek. Vidaa biedt een gedenkwaardige condoleance of uitvaart vlakbij Rotterdam midden op twee prachtige locaties in de natuur.

Een afscheid bij Vidaa is bijzonder en heel ander dat bij andere uitvaartlocaties. Je ervaart rust en sereniteit in een warme, persoonlijke sfeer. Om je heen hoor je de vogels en zie je de wind door de bomen waaien…

Beide uitvaartlocaties zijn prachtig gelegen nabij Rotterdam in Recreatiegebied De Rottemeren. Vidaa Landgoed is een locatie met een eigen eiland, met veel natuur en waterpartijen. Vidaa Lago is een uitvaartlocatie langs de rivier de Rotte en heeft een prachtig en sereen uitzicht. Beide locaties bieden zowel buiten als binnenruimte voor uw bijzondere condoleance of uitvaart. 

 

Uitvaart bij Rotterdam

Bij Vidaa Landgoed & Vidaa Lago bieden we verschillende locaties in de natuur om je dierbare samen met vrienden en familie te herdenken. Zowel bij Vidaa Lago, op een prachtige plek aan de rivier de Rotte als bij Vidaa Landgoed, midden in het lage Bersche bos, hebben we bijzondere plekken die het gevoel van verbinding en samenzijn symboliseert.

Zo kun je afscheid nemen van je dierbare in een van de Pura Vidaa zalen binnen, bij Herba Vidaa, buiten op het gras of in de traditionele Mongoolse Ger. Een grote ronde tent, die plek biedt aan ongeveer honderd personen.

Persoonlijk afscheid

Om het afscheid bij Vidaa extra gedenkwaardig te maken, kunnen we verschillende mogelijkheden toevoegen. Zo kunnen we tijdens de ceremonie een prachtige diaserie van de overledene tonen, terwijl zijn of haar favoriete muziek op de achtergrond wordt afgespeeld.

Daarnaast is er na het afscheid, voorzien van het “kopje koffie en het plakje cake”, op het gebied van eten en drinken nog zoveel meer mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke Italiaanse borrelplank of een uitgebreide, culinaire lunch van restaurant Bij Ad. Ook kan naar aanleiding van eigen wensen, een geheel passend menu worden samengesteld.

Aanvullingen

Het is mogelijk om na een begrafenis of crematie bij ons de condoleance te houden. Om ook na de bijeenkomst af en toe stil te staan bij de dierbare bijzondere persoon. Denk hierbij aan gegraveerde wijnglazen of een sleutelhanger om de herinnering samen te bewaren.

Speciale wensen? Bij Vidaa kan het!
Wij bieden o.a.

N

Gratis wifi

N

Lunch en Diner

N

Vervoer van en naar OV

N

Inspirerende omgeving

N

Mindfulness

N

Toegepaste kunst

N

Live akoestische muziek

N

Gratis parkeren

N

Activiteiten voor kinderen

N

Meerdere locaties

N

Prachtige natuur

N

Zowel buiten als binnen

Vragen of reserveren?

Bel 010 – 529 60 71

Vraag direct meer informatie aan

Vul het formulier in voor vrijblijvende kennismaking. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je wensen te bespreken en je te voorzien van meer informatie.