Een plek om samen te zijn

Vidaa

Samen zijn in de natuur

Landgoed Vidaa & Vidaa Lago zijn unieke locaties voor zakelijke evenementen, feesten en het samenzijn met familie en vrieden onder de rook van Rotterdam. Wij bieden u ruimte voor inspirerende bijeenkomsten en emotievolle ontmoetingen. Vidaa heeft als doel om u en uw gasten een bijzonder gevoel tijdens jullie verblijf op Vidaa te geven.

Dit gevoel geven we door gebruik te maken van vijf elementen: natuur, kunst, gamification, mindfulness en muziek. De elementen natuur en spiritualiteit roepen emoties op van rust en harmonie. Met de elementen gamification, kunst en muziek voegt Vidaa emoties van beleving en verwondering toe aan uw verblijf.

Landgoed Vidaa

Midden in de natuur vlakbij Rotterdam vind je deze groene oase.

Bij Landgoed Vidaa in Bergschenhoek komen natuur en kunst samen. Landgoed Vidaa is dé perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten, een huwelijk of een waardevol samenzijn met vrienden en familie. Landgoed Vidaa heeft de ruimte, zo hebben we meerdere binnen- en buitenruimtes met een bijzonder karakter. Denk hierbij aan diverse vergaderruimtes, die van alle gemakken voorzien zijn, maar ook aan onze Mongoolse Ger of intieme Campfire Sessions. Een bezoek aan Landgoed Vidaa staat garant voor een bijzondere ervaring.

Vidaa Lago

Gelegen op een prachtige locatie aan de Rottemeren

Alle rust en ruimte vind je in deze voormalige houtzagerij aan de oever van de Rotte in Bleiswijk. Vidaa Lago biedt verschillende vergadermogelijkheden met veel buitenruimte en is door de idyllische ligging perfect voor een bijzonder samenzijn met vrienden of familie. 
Geniet van het prachtige uitzicht en het water van Vidaa Lago.

Samen zijn in de natuur

Ontdek de ruimte van Vidaa

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. 

Bij Landgoed Vidaa & Vidaa Lago kan je o.a. terecht voor

Zakelijke evenementen - Landgoed Vidaa

Business Events

Campfire Sessions - Landgoed Vidaa

Campfire Sessions

Trouwen bij Vidaa

Trouwen

Samen zijn met dierbaren

Vergaderen

Afscheid & Condoleance

Vragen of reserveren?

Bel 010 – 529 60 71

Vraag direct meer informatie aan

Vul het formulier in voor vrijblijvende kennismaking. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je wensen te bespreken en je te voorzien van meer informatie.