De mooiste locatie voor een business event

Business events

Businessevenementen in de natuur

Zoek je een bijzondere locatie voor een business event? Vidaa heeft een centrale ligging, vlak bij Rotterdam en is een oase van rust én inspiratie voor 10 tot 2500 genodigden.

De keuze voor een locatie is essentieel voor het succes van een evenement: de juiste sfeer en faciliteiten zijn allesbepalend. Vidaa is gelegen in een idyllische omgeving met veel natuur, kunst, prachtige waterpartijen en bijzondere binnen- en buitenruimtes.

Zakelijke evenementen

Of je nu een beurs, congres, bijeenkomst, workshop of bedrijfsfeest wilt organiseren, zowel bij Vidaa Lago als op Langoed Vidaa is alles mogelijk. Hoe groot of klein, vroeg of laat, feestelijk of ingetogen je het ook wilt maken. Je kunt het hele landgoed afhuren of verschillende ruimtes.

 

Themafeesten & Extra's

Bovendien kan het business event in een gewenst thema worden gebracht, zoals het thema Festival met foodtrucks en livemuziek en Asian nights. Ook kun je ook via ons een singer/songwriter inhuren of een portrettekenaar, die cartooneske portretten van de bezoekers maakt.

 

Culinaire verwennerij

Bij een geslaagd event horen natuurlijk heerlijke hapjes en drankjes, die door restaurant Bij Ad worden verzorgd. Bij Vidaa zijn verschillende bars, zalen en terrassen om met kleine en grote groepen te zitten. Gezellig aan lange tafels of juist verspreid met een kleinere opstelling, jullie mogen kiezen!

Workshops

Vidaa is bij uitstek de ideale plek voor een workshop. Op een natuurrijke plek, vlak bij Rotterdam kun je de groepsband versterken, je collega’s, vrienden of familie op een persoonlijke manier leren kennen en met elkaar leuke herinneringen maken.

Toffe activiteiten buiten

Vanwege onze fantastische locaties in het Bergsche bos en aan de Rottemeren, kunnen wij ook buiten ons landgoed allerlei toffe activiteiten op touw zetten.

Denk hierbij aan mountainbiken, lasergamen en boogschieten, maar ook aan golfclinics en schapendrijven.

Knapperige pizza's en culinaire creaties

De ideale manier om het bedrijfsuitje af te sluiten, is door nog even gezellig wat met elkaar te eten en te drinken.

In restaurant Bij Ad kun je uitgebreid tafelen en genieten van culinaire gerechten in een warme huiskamersfeer. Blijf je liever nog even in de outdoor stemming? Ga dan voor pizza’s en marshmallows bij het knisperende kampvuur!

Speciale wensen? Bij Vidaa kan het!
Wij bieden o.a.

N

Gratis wifi

N

Ontbijt, Lunch en Diner

N

Vervoer van en naar OV

N

Gamified events

N

Inspirerende omgeving

N

Mindfulness

N

Toegepaste kunst

N

Live akoestische muziek

N

Gratis parkeren

N

Prachtige natuur

N

Activiteiten & Workshops

N

Ruimte voor Keynote Speakers

N

Gezellige bedrijfsborrel

N

Meerdere locaties

N

Zowel buiten als binnen

Overnachten in de natuur

Zoekt u een locatie waar u en/of uw medewerkers comfortabel kunnen overnachten? Op landgoed Vidaa bieden we verschillende prachtige accommodaties.
Vragen of reserveren?

Bel 010 – 529 60 71

Vraag direct meer informatie aan

Vul het formulier in voor vrijblijvende kennismaking. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je wensen te bespreken en je te voorzien van meer informatie.