Terug naar jezelf bij de oerkracht van het Kampvuur

Campfire Coaching

Voel de oerkracht van het kampvuur

Campfire Coaching is uitermate geschikt voor mensen die klachten ervaren als vermoeidheid, stress, verdriet, depressieve gevoelens, piekeren, angstig, onbegrepen voelen. Campfire coaching helpt je om de rust en het benodigde inzicht te krijgen in jouw leven, jouw Vidaa.

Hoe helpt Camfire Coaching

Wil jij stress verminderen, zelfvertrouwen opbouwen, balans en rust in je leven of wil je bepaalde patronen doorbreken? Door middel van 5 gerichte gesprekken, oefeningen, mindfulness en verbinding met de natuur en het kampvuur, gaan we samen terug naar jou echte zijn, jouw natuur.

Er wordt de tijd genomen om op een praktische manier oplossingen te verkrijgen voor de uitdagingen waar je in het dagelijks leven mee te maken hebt. Je krijgt werkbare en praktische handvatten om beter om te kunnen gaan met de stress van alledag. Waarbij er ook gekeken wordt hoe je in de toekomst preventie kan inzetten.

Hoe doen we dat?

Bij Campfire Coaching staat de oerkracht van het kampvuur en de natuur centraal. Door het inzetten van onze jarenlange ervaring in de psychosociale hulpverlening, vitaliteitscoaching, counselingtechnieken, positieve – en humanistische psychologie, begeleiden we vanuit holistische visie jou met het concreet aanpakken van de uitdaingen in jouw leven.

Hierbij kan ook gebruik gemaakt worden van de inzet van de DISC. Deze gevalideerde techniek (Q4 Profiles) neemt je mee in de meerwaarde van zelfinzicht. Verschillende typen mensen hebben verschillende manieren van doen en onderliggende behoeften. Met dit extra inzicht kan je jezelf en anderen beter begrijpen en zo jouw persoonlijke effectiviteit aanzienlijk vergroten.

Deze Campfire Coaching is uitermate geschikt voor mensen die klachten ervaren zoals vermoeidheid, stress, verdriet, depressieve gevoelens, piekeren, angstig zijn, of zich onbegrepen voelen. Campfire coaching helpt je om de rust en het benodigde inzicht te krijgen in jouw leven, jouw Vidaa.

Vragen of reserveren?

Bel 010 – 529 60 71