EEN EVENEMENTENLOCATIE VOL INSPIRATIE

Meetings & Evenementen

Dé locatie voor al uw businessevents

HET LANDGOED VIDAA beschikt over diverse vergaderlocaties, congreslocaties, een Mongoolse Ger, een Chakra tuin, prachtige natuur en veel inspirerende kunst. Verrijk uw zakelijke bijeenkomst door deze te onderbreken met een wandeling over het prachtige eiland of geniet van een heerlijke lunch in ons restaurant.

Wat maakt Vidaa bijzonder?

Zoekt u een locatie waarbij uw bijeenkomst efficiënt en inspiratievol is? Vidaa biedt op haar landgoed een unieke benadering om deze doelstellingen te behalen.

Ontdek onze locaties voor vergaderingen of evenementen

Het Buitenhuys

Op zichzelf staande locatie – Tot 32 personen
Voorzien van o.a. luxe scherm met touchscreen
Ideaal voor o.a. : Vergaderingen & Presentaties

Meer info

Het Buitenhuys is een op zichzelf staande locatie op het landgoed. Deze locatie is een zeer geschikte vergaderruimte en beschikt over eigen sanitaire voorzieningen. Tevens is deze ruimte standaard voorzien van een luxe scherm met touchscreen en een flipover.Ook heeft deze ruimte een eigen luxe koffie/thee/water voorziening.  De standaard opstelling in de locatie is een boardroom opstelling, maar ook een theater of kringopstelling behoort tot de mogelijkheden.

Ook het Buitenhuys is te huur als sub-locatie.

Mongoolse Ger

Unieke locatie – Tot 50 personen
Afleidingsvrije locatie: Geen Wifi
Ideaal voor o.a. : Meetings, Events & Heisessies

Meer info

De traditionele Mongoolse Ger bevindt zich op een unieke locatie op het eiland en beschikt over eigen sanitaire voorzieningen. De Mongoolse Ger is uitermate geschikt voor een buffet of een Italiaanse tafel. Tevens beschikt de Mongoolse Ger over een eigen terras, dat zeer geschikt is voor een BBQ. 

De Mongoolse Ger heeft geen Wifi en is daarom uitermate geschikt als Heisessie locatie. Ook te boeken als sub-locatie.

Campfire Locatie

Midden in de natuur – Tot 16 personen
Inspirerende locatie: Geen Wifi & Electronica
Ideaal voor o.a. : Sparsessies, Coaching & Heisessies

Meer info

De Campfire locatie is de ideale locatie voor een Heisessie. Helemaal “Back to basic”! Midden in de natuur, zonder wifi en verdere electronica met elkaar sparren en ideeën uitwisselen. Uiteraard kan er gewoon een koffie/thee en waterarrangement worden verzorgd. Evenals een ontbijt en lunch op de locatie of in ons restaurant. 

Als afsluiting is er de mogelijkheid om zelf je pizza ’s te maken en bakken in een hout gestookte buitenoven. Terwijl je lekker ontspannen bij het kampvuur aan het genieten bent met een lekker drankje. Ook is er een mogelijkheid voor live (gitaar) muziek. Hoe cool is dat! Voor meer informatie kunt u terecht bij onze Sales afdeling.

Deze locatie is ook als sub-locatie te boeken.

Ook het Buitenhuys is te huur als sub-locatie.

Pura Vidaa I

Grote zaal met bar & terras – Tot 120 personen
Locatie is van alle gemakken voorzien
Ideaal voor o.a. : Vergaderingen, Presentaties, Recepties, Beurzen en Grotere evenementen

Meer info

Pura Vidaa I en II zijn twee met elkaar verbonden grote zalen, die samen of onafhankelijk van elkaar te huren zijn. Pura Vidaa I is zeer geschikt voor vergaderingen, bedrijfspresentaties, bedrijfsvieringen, recepties, beurzen en grotere evenementen. In overleg met de Sales afdeling kan de invulling van de locatie worden afgestemd ten aanzien van het event. De locatie beschikt over een eigen bar, garderobe en sanitaire voorzieningen. Pura Vidaa I is prachtig gelegen aan het water en beschikt over een ruim privéterras waar u vrij gebruik van kunt maken.

Pura Vidaa II

Vergader- & Evenementen zaal – Tot 100 personen
Locatie is samen te boeken met Pura Vidaa I
Ideaal voor o.a. : Vergaderingen, Presentaties, Recepties, Beurzen en Grotere evenementen

Meer info

Pura Vidaa I en II zijn twee met elkaar verbonden grote zalen, die samen en onafhankelijk van elkaar te huren zijn. Pura Vidaa II is geschikt voor vergaderingen, bedrijfspresentaties, bedrijfsvieringen, recepties, beurzen en grotere evenementen. Ook kan deze ruimte gebruikt worden als ontbijt, lunch en diner

De locatie beschikt over sanitaire voorzieningen. Pura Vidaa II is ook zeer geschikt als sub-locatie.

Pura Vidaa III

Kleine vergaderruimte – Tot 12 personen
Voorzien van o.a. scherm, beamer, flipover
Ideaal voor o.a. : Kleine vergaderingen & Bijeenkomsten

Meer info

Pura Vidaa III is een aparte locatie in het Pura Vidaa gebouw. Deze locatie heeft een standaard boardroom opstelling voor 12 personen en is standaard voorzien van een beamer, scherm, flipover en een eigen koffie/thee en water voorziening.

Deze ruimte is zeer geschikt voor kleine vergaderingen, bijeenkomsten en ook te boeken als sub-locatie.

De Zijzaal

Aparte vergaderlocatie – Tot 50 personen
Voorzien van o.a. luxe scherm met touchscreen
Ideaal voor o.a. : Vergaderingen, Congres & Recepties

Meer info

De Zijzaal is een aparte locatie direct gelegen aan de Hoofdzaal. Deze ruimte is zeer geschikt als vergaderlocatie en is standaard voorzien van een luxe scherm met touchscreen en flipover. Deze locatie leent zich uitstekend voor een U-opstelling, theateropstelling, kringopstelling, caberet of carré opstelling tot ongeveer 30 gasten, afhankelijk van de gewenste opstelling. Deze ruimte wordt voorzien van eigen koffie/thee/water faciliteiten.

In overleg kunt u ook gebruik maken van het terras of kunt u de Zijzaal in combinatie met de Hoofdzaal afhuren. Tevens is deze locatie als sub-locatie te boeken. De Zijzaal is ook zeer geschikt voor een congres, receptie en/of diner.

De Hoofdzaal

Aparte vergaderlocatie – Tot 45 personen
Sfeervolle ruimte met bar en openhaard
Ideaal voor o.a. : Vergaderingen, Borrels & Recepties

Meer info

De Hoofdzaal is een sfeervolle ruimte met bar en open haard. Deze locatie wordt in eerste instantie gebruikt voor het verzorgen van lunches, diners en borrels, maar deze ruimte is ook als sub-locatie te boeken. Er zijn afhankelijk van het aantal gasten diverse opstellingen mogelijk, o.a. een U- opstelling, theateropstelling, kringopstelling, caberet en een carré opstelling tot ongeveer 24 gasten, afhankelijk van de gewenste opstelling. Deze locatie wordt voorzien van een eigen koffie/thee/water voorziening.

In overleg kunt u ook gebruik maken van het terras of kunt u de Hoofdzaal in combinatie met de Zijzaal afhuren. Tevens is deze locatie als sub-locatie te boeken. De Hoofdzaal is ook zeer geschikt voor een receptie, borrel of diner

Alle locaties op een rij

Het landgoed van Vidaa is ruim 3 ha. groot en biedt een omgeving van rust, harmonie, natuur en kunst. Vidaa heeft meerdere locaties, allen gelegen op het landgoed.

Vragen of reserveren?

Bel 010 – 529 60 71

Vraag de brochure aan

Ontdek meer van de mogelijkheden van Vidaa en vraag onze brochure aan

Naam Contactpersoon