Trouwen bij Vidaa

Trouwlocatie bij Zoetermeer

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven, een bijzondere trouwlocatie is dus een must. Midden in de natuur trouwen nabij Zoetermeer kun je bij Vidaa, een groene oase waar de romantiek hoogtij viert en jullie en jullie genodigden een onvergetelijke dag zullen beleven. Een intieme plechtigheid of juist een groot feest met alle vrienden en familieleden, bij Vidaa hebben we alles in huis om jullie als bruidspaar de dag van jullie dromen te bezorgen!

Een huwelijksdag om nooit te vergeten

 

Wanneer je Vidaa zegt, zeg je rust en romantiek. Op onze prachtige trouwlocatie in de buurt van Zoetermeer kun je genieten van de prachtige natuur, elkaar en het samenzijn met al jullie geliefden. Of je nu een zomerse bruiloft in Italiaanse sferen wilt of juist een sprookjesachtige Winter Wedding: bij Vidaa stellen wij alles in het werk om al jullie wensen in vervulling te brengen. Wij letten op de kleinste details en zetten altijd de puntjes op de i, of het nu gaat om een springkussen voor de aanwezige kinderen of luxe wijnglazen met jullie namen erin gegraveerd. Van aperitief tot zinderend dansfeest: op onze trouwlocatie bij Zoetermeer zal het jullie en jullie genodigden aan niets ontbreken!

Bijzondere trouwlocaties in de natuur

Bij Vidaa vind je verschillende prachtige binnen en buiten trouwlocaties. Doordat deze zich op loopafstand van elkaar bevinden, kunnen jullie zelf kiezen welke locaties jullie deel uit willen laten maken van jullie speciale dag.

Onze traditionele Mongoolse Ger beschikt over een eigen terras en is zeer geschikt voor een buffet, Italiaanse tafel of BBQ. De Ger heeft eigen sanitaire voorzieningen. Midden op ons eiland, omringd door bos, vinden we aan het water de Herba Vidaa. Deze sfeervolle locatie biedt veel ruimte voor een trouwceremonie, receptie, borrel of feest. Als jullie het prieeltje omgeven door prachtige bomen en planten zien, weten jullie meteen waarom onze Boeddha tuin onze meest gekozen buitenlocatie is. De romantiek en rust van deze tuin maakt hem namelijk dé uitgelezen trouwlocatie voor ceremonies.

Zowel de Mongoolse Ger, Herba Vidaa en de Boeddha tuin hebben een capaciteit tot 100 personen.

Mongoolse Ger

Capaciteit – Tot 100 personen

 

Meer info

De traditionele Mongoolse Ger bevindt zich op een unieke locatie op het eiland en beschikt over eigen sanitaire voorzieningen. De Mongoolse Ger is uitermate geschikt voor een buffet of een Italiaanse tafel. Tevens beschikt de Mongoolse Ger over een eigen terras, dat zeer geschikt is voor een BBQ.

Herba Vidaa

Capaciteit – Tot 100 personen

Meer info

Herba Vidaa is een mooie plek midden op het eiland, omringd door bos, aan het water . Deze locatie biedt veel ruimte om op een sfeervolle manier zowel een trouwceremonie, receptie/borrel of feest te geven

Boeddha tuin

Capaciteit: Tot 100 personen

Meer info

De Boeddha tuin is een binnenplaats op het eiland, midden in de natuur  met een romantisch prieeltje, omgeven met prachtige bomen en planten. De Boeddhatuin is door zijn romantische sfeer de meest gekozen buiten ceremonie locatie van ons landgoed.

Verfijnde gastronomie

 

Een huwelijksfeest is niet compleet zonder lekker eten. Of jullie nu kiezen voor een gezellige BBQ, knapperige houtoven pizza’s bij het kampvuur bij Vidaa word je altijd verrast met tongstrelende gerechten die bereid worden met pure ingrediënten. Jullie zullen op deze speciale dag ongetwijfeld genieten met een grote G!

Overnachtingsmogelijkheden voor jullie en jullie gasten

 

Willen jullie tot in de late uurtjes jullie liefde vieren zonder op de tijd of het aantal drankjes te hoeven letten of er gelijk een heel feestweekend van maken? Bij Vidaa kan het allemaal! Op ons terrein in de buurt van Zoetermeer vind je diverse overnachtingsmogelijkheden van een sfeervolle vakantiewoning voor 10 personen tot een intiem tiny house mét hot tub aan het water dat perfect is voor een romantische huwelijksnacht. Bij ons kun je slapen in de natuur en genieten van de prachtige flora en fauna die deze locatie te bieden heeft. 

Op zoek naar een trouwlocatie in Zoetermeer en omstreken?

 

Zoeken jullie een romantische trouwlocatie in Zoetermeer en omgeving? Vraag dan nu een trouwbrochure aan en laat jullie verrassen door de prachtige natuur en alle mogelijkheden van Vidaa! Zijn jullie al overtuigd en willen jullie meteen beginnen met het plannen van jullie huwelijk? Ga dan naar onze weddingplanner en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Contact

 

Zijn er vragen of willen jullie graag eens een bezoekje komen brengen aan onze trouwlocatie nabij Zoetermeer? Vul dan het contactformulier in of bel met 010 – 529 60 71. Wij helpen jullie graag verder!

Vragen of reserveren?

Bel 010 – 529 60 71

Trouwbrochure

Ontdek meer van Vidaa en vraag onze trouwbrochure aan


Contactgegevens

Het huwelijk

In verband met drukte in de maanden mei, juni & september, hanteren wij in die periode een minimale omzetgarantie van 11.000 euro

.
Meerdere keuzes toegestaan