Kom naar vidaa in de natuur vlakbij rotterdam

Vergaderlocatie

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie ?

Vidaa Landgoed en Vidaa Lago bieden unieke en rustgevende omgevingen midden in de natuur, perfect voor effectieve en creatieve zakelijke bijeenkomsten. Gelegen in het prachtige Rottemerengebied, combineren deze locaties natuurlijke schoonheid met moderne faciliteiten, waardoor ze ideaal zijn voor bedrijven die hun vergaderingen willen verrijken met een vleugje natuur en sereniteit.

Unieke en rustgevende omgeving

Stel je voor: je arriveert op Vidaa Landgoed, een schilderachtig landgoed omgeven door weelderige bossen en rustige wateren. De vergaderzalen hier zijn allesbehalve standaard. Je kunt vergaderen in een traditionele Mongoolse Ger, een ruime tipi, of zelfs op een privé-eiland. Elke ruimte is ontworpen om een gevoel van rust en inspiratie te bevorderen, weg van de drukte van de stad.

Moderne vergaderfaciliteiten

Ondanks de natuurlijke omgeving, biedt Vidaa alle moderne gemakken die je nodig hebt voor een succesvolle vergadering. De vergaderruimtes zijn uitgerust met de nieuwste audiovisuele technologie, snel WiFi en comfortabele zitplaatsen. Daarnaast kun je kiezen uit diverse vergaderarrangementen die ontbijt, lunch, en borrels omvatten, zodat je je volledig kunt concentreren op de vergadering zonder je zorgen te maken over de logistiek.

Activiteiten voor inspiratie

Vidaa biedt meer dan alleen vergaderruimtes. Je kunt je vergadering combineren met inspirerende activiteiten zoals mindfulness-sessies, natuurwandelingen, of zelfs Campfire Sessions. Deze activiteiten zijn perfect om te ontspannen en nieuwe ideeën op te doen, en dragen bij aan een productieve en creatieve sfeer.

 

Vidaa Lago

Naast het landgoed biedt Vidaa ook Vidaa Lago, een moderne vergaderlocatie direct aan het water. Hier kun je vergaderen met een prachtig uitzicht op het meer, wat een kalmerend effect heeft op de deelnemers en de creativiteit stimuleert. De flexibele indeling van de ruimtes maakt het mogelijk om zowel kleine als grote groepen te accommoderen, en de cateringopties zijn net zo uitgebreid en heerlijk als op het landgoed.

Overnachten in Stijl

Voor wie een meerdaagse vergadering plant, biedt Vidaa de mogelijkheid om te overnachten in hun unieke accommodaties. Van sfeervolle houten slaaptubes tot de luxueuze kamers in de gerenoveerde houtzagerij, elke optie biedt comfort en een bijzondere ervaring. Zo kun je na een intensieve vergaderdag heerlijk tot rust komen en de volgende dag weer fris beginnen.

Vidaa is de ideale vergaderlocatie vanwege de unieke omgeving waar je midden in de natuur kunt vergaderen met uitzicht op waterpartijen en groen. De flexibele ruimtes variëren van traditionele Mongoolse Gers tot moderne vergaderzalen, geschikt voor elke groep. Daarnaast biedt Vidaa volledig verzorgde vergaderarrangementen, inclusief ontbijt, lunch en borrel. Voor extra inspiratie kun je profiteren van activiteiten zoals Campfire Sessions, mindfulness en natuurwandelingen. Deze elementen samen zorgen voor een productieve en inspirerende vergaderervaring.

 

 

 

Een kleine impressie van onze vergaderlocatie in Bergschenhoek

Vraag meer informatie aan

Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je wensen te bespreken en je te voorzien van meer informatie.