Kom naar vidaa in de natuur vlakbij rotterdam

Vergaderlocatie Bergschenhoek

Op zoek naar een vergaderlocatie in Bergschenhoek?

Bergschenhoek, een charmant dorp in de provincie Zuid-Holland, biedt een ideale locatie voor vergaderingen dankzij de rustige, groene omgeving en de uitstekende bereikbaarheid. Slechts een steenworp afstand van Rotterdam, is dit dorp omgeven door polders, sloten en het prachtige Bergse Bos. Hier kunnen teams niet alleen effectief vergaderen, maar ook genieten van de serene natuur, wat bijdraagt aan inspirerende en productieve sessies.

Vidaa.nl biedt in Bergschenhoek een unieke vergaderlocatie op een landgoed met veel groen en zelfs een eigen eiland met onze bijzondere Mongoolse Ger. Onze locatie combineert de rust en natuur van Bergschenhoek met moderne faciliteiten, waardoor het de perfecte plek is voor vergaderingen, workshops en teambuildingactiviteiten. De prachtige omgeving zorgt voor een ontspannen sfeer, ideaal om creatieve ideeën en effectieve samenwerkingen te stimuleren.

Voor kleine én grote vergaderingen.

Op het landgoed in Bergschenhoek hebben we alle ruimte om jullie vergadering perfect te faciliteren.

Zo bieden we de mogelijkheid om buiten te vergaderen in een tipi-tent of bij het kampvuur. Deze intieme locaties zorgen absoluut voor inspiratie en een ongedwongen sfeer.

Voor grotere bijeenkomsten met honderden genodigden zijn onze ruime vergaderzalen ideaal. Ondanks de grootte van deze zalen, blijft de omgeving, midden in de natuur, een gevoel van rust uitstralen.

Alle benodigde apparatuur is aanwezig om van de vergadering een succes te maken. Dit omvat een beamer, audio-installatie, flip-over, draadloze microfoon, headset, mengpaneel, katheder en Wi-Fi (met uitzondering van de Mongoolse ger).

Naast onze prachtige vergaderlocaties biedt Vidaa ook een scala aan culinaire opties om jouw bijeenkomst compleet te maken. Van verfrissende drankjes en hapjes tot uitgebreide diners, onze catering is ontworpen om aan al jouw wensen te voldoen. Wij hebben diverse arrangementen beschikbaar, die je hier kunt vinden.

Wil je meer weten over onze vergaderlocaties, arrangementen en prijzen? Download dan onze brochure voor uitgebreide informatie over wat Vidaa te bieden heeft. Of neem direct contact met ons op voor een offerte op maat. Bij Vidaa streven we ernaar om jouw volgende vergadering tot een groot succes te maken. Bekijk alle locaties en ontdek de mogelijkheden voor vergaderen aan het water bij Vidaa!

Als je op zoek bent naar de perfecte vergaderlocatie in Bergschenhoek, biedt Vidaa alles wat je nodig hebt voor een inspirerende en effectieve bijeenkomst.

Een kleine impressie van onze vergaderlocatie in Bergschenhoek

Vraag meer informatie aan

Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je wensen te bespreken en je te voorzien van meer informatie.