Actiedeals Elysium & Vidaa

Tiny house 4
2 personen  | aan het water | in de natuur

Bergschenhoek, Zuid-Holland, Nederland

Beschikbaarheid & Boeken

Overnachting voor 2 – incl. 2 E-tickets voor Elysium

MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
-
-
Selecteer een datum

Betaal veilig en snel online

De accommodatie

De ‘tiniest’ van tiny houses. Klein van stuk, maar met maximale mogelijkheden om te genieten van de omgeving.

Op een bijzonder eiland staat deze tube om met romantiek te overnachten in de natuur. Het terras boven het water geeft je de mogelijkheid om tot in de late uurtjes te genieten van het water en de geluiden van vogels.

De tube is voorzien van een airco, een koelkastje en een heerlijk tweepersoons bed. De tube heeft op 2 meter afstand een eigen toilet en buitendouche.

Het is een overnachtingseenheid waar het voor bedoelt is; namelijk ‘overnachten’ en genieten van de omgeving.

De omgeving

De natuur rondom het natuurhuisje is uitgebreid en omvat bos en veengebieden. Een diversiteit aan flora en fauna is hier te vinden en een ruime mogelijkheid aan paden om hier doorheen te lopen of fietsen. Voorbeelden van diersoorten die er voorkomen zijn vossen, buizerds, lepelaars, spechten, uilen en meer. Zoekt u leuke activiteiten? Naast het huis ligt een 18 holes golfbaan, een gallery en op 300 meter afstand een centrum met outdoor activiteiten. Hier kunt u klimmen, kanovaren, een kunstskibaan, survivallen en meer. Op twee kilometer afstand ligt 1 van de grootste spa’s van Nederland genaamd Elysium. Het centrum van Rotterdam ligt op 15 min. afstand met de auto. Uiteraard biedt deze stad veel ( en steeds meer ) leuke activiteiten en uitstekende horeca.

2 personen

midden in de natuur

romantische locatie

direct aan het water

bijzondere ligging

Vragen of reserveren?

Bel 010 – 529 60 71