Campfire Spirit Festival

Kom 19 & 20 mei naar Bergschenhoek voor een bijzonder, inspirerend festival in de natuur

Terug naar het
Samenzijn in de natuur.

In het pinksterweekend toveren we Vidaa om tot Campfire Spirit Festival.

 • Inspirerende sprekers

 • Yoga en meditaties

 • Workshops voor lichaam en geest
 • Live muziek

 • Creatieve kraampjes

 • Therapievormen

 • Leuke activiteiten voor kinderen

Inspiratie met en in de natuur alleen of met je hele gezin

Passend bij Pinksteren 19 en 20 mei toveren we Vidaa om tot Campfire Spirit Festival. Twee dagen kun je hier weer verbinden met jezelf, elkaar en de natuur. Van inspirerende sprekers tot yoga, van vuurlopen tot gongsessies, activiteiten voor de kinderen, verschillende therapievormen, met zuivere lekkernijen en natuurlijk mogen creatieve kraampjes niet ontbreken op dit festival

Programma

Zondag 19 mei

Opening 11:00

11:30-13:30 Verschillende workshops

14:00 Spreker Giovanni – Quantum denken

15:30-18:00 Verschillende workshops

18:00-19:00 afsluiting daggedeelte

19:30-20:00 Inloop avondgedeelte

20:00-22:00 Avond gedeelte

Maandag 20 mei

Opening 10:00

10:30-13:30 Verschillende workshops

14:00 Spreker Rob – Bewustwording op de werkvloer

15:30-16:30 Verschillende workshops

17:30-18:00 afsluiting festival

Meedoen aan workshops doe je op de dag zelf. Voor sommige workshops wordt een kleine vergoeding gevraagd. Muntjes daarvoor haal je op de dag zelf. Nieuwsgierig naar welke workshops er zijn? Kijk bij de aanbieders.

Beide dagen zijn de hele dag kraampjes aanwezig, waar handgemaakte spulletjes verkocht worden.
Ook zijn er leuke activiteiten voor kinderen. Zoals verhalen vertellen, broodstokken bakken en stenen slijpen.

Aanbieders

Op beide dagen zijn er een aantal geweldige workshops, Inspirerende sprekers, heerlijke kraampjes met handgemaakte producten en toffe activiteiten voor kinderen.

Kijk hieronder naar wie en wat je allemaal tegen kunt komen bij Vidaa – Campfire Spirit Festival

Ben jij die aanbieder die niet in dit rijtje mag ontbreken? Neem dan contact op!

Giovanni

Wie is Giovanni?

Mijn naam is Giovanni Eleonora. Als fysiotherapeut ontdekte ik al snel dat genezing meer omvat dan alleen het lichamelijke. Mijn zoektocht bracht me naar complementaire geneeskunde en persoonlijke ontwikkeling en de kracht van de menselijke geest. Ondanks voorspellingen dat ik in een rolstoel zou belanden, weigerde ik dat als mijn lot te aanvaarden en gebruikt de kracht van mijn geest om mijn eigen realiteit te creëren. Mijn missie is om anderen te helpen regisseur te worden van hun eigen leven en geluk. Ik geloof in de kracht van groei en verandering, en dat genezing een samenspel is van lichaam, geest en ziel. Als Quantum Power Coach help ik anderen om hun innerlijke kracht te ontdekken en te benutten. Dus, als je vastzit, jezelf zoekt, of meer uit het leven wilt halen, ontdek dan de kracht in jezelf, omarm je potentieel en voel de verandering

Tao

Wie is Tao?

I am a (traditional Chinese medicine )TCM practitioner. I work base at The Hague and Berkel & Rodenrijs. I like to mix acupuncture, Chinese herbs, moxa and cupping to help my patient to achieve a holistic Yin and Yang balance. More information about my work please visit my website https://www.acupunctuur1.nl/

Sharon

Wie is Sharon Bouterse?

Human Design is een heel praktisch tool dat je inzicht geeft in jouw originele blauwdruk, dit gebeurd aan de hand van je geboorte datum, tijd en plaats. Human Design lijkt trouwens niet op astrologie. Door diverse aspecten van Human Design in je leven toe te passen kun je je relaties verbeteren zowel privé als werk. Kun je je energie managen en krijg je tools hoe jij de meest optimale keuzes kunt maken die langdurig bijdragen aan jouw welzijn. 
In deze lezing vertel ik je meer over Human Design en wat het jou zou kunnen brengen.

 

Sonja

Wie is Sonja?

Workshop Lekker in je Lijf (Yin Yoga)
Welkom mooi mens.
Ik geloof dat wanneer je verbonden bent met je eigen veilige basis, bewust bent van je patronen (gedrag), je gedachtes vrij zijn. Je wordt creatiever en leeft je leven vanuit verruiming in plaats van beperking. ‘A safe ground gives a free mind’.
Door meer je lijf in te gaan en bewust te worden van de signalen die je lijf je vertelt, verbind je je makkelijker met je krachtige kern. Zodat je lichaam een thuis is waar je ziel in wil wonen.
Tijdens de workshop Lekker in je lijf ga je dat ervaren. Je hoofd wordt rustiger en lijf ontspant.
Mijn naam is Sonja Grootes en ik werk als systemisch therapeut in mijn praktijk in Bleiswijk. Ik begeleid mensen bij het weer in verbinding komen met de eigen veilige basis.
Je kan bij mij terecht voor onder andere:
burn-out en stress gerelateerde klachten
opvoeding en ouderschap
lichamelijke klachten zonder medische oorzaak
Tijdens de begeleiding gebruik ik technieken vanuit NLP, taoïsme, Reiki, Yin yoga en familieopstellingen. Mensen ervaren mij als deskundig, invoelend, rustig en vertrouwd. Zo draag ik bij aan diepe veranderingen.

Renée

Wie is Renée?

Arts voor integrale geneeskunde en leefstijlgeneeskunde, huisarts n.p.

Ik ben Renée Lepoutre, jouw baken voor integrale geneeskunde en leefstijl! Gezondheid is niet alleen de afwezigheid van ziekte, toch? Daarom focus ik op het vinden van wat er écht aan de hand is achter gezondheidsproblemen, altijd met jouw behoeften in gedachten.

Met een mix van conventionele en alternatieve geneeskunde, wil ik er samen met jou aan werken om jouw lichaam zijn natuurlijke helende krachten te laten benutten. Of je nou worstelt met gezondheidsklachten of gewoon preventief advies nodig hebt, ik ben er om het grotere plaatje te zien.

Dus, als je het over jouw gezondheid wilt hebben, kom dan gezellig langs tijdens het bewustzijnsfestival! Ik vertel je graag meer.

Shirin

Wie is Shirin?

Ik ben Shirin Reiszadeh een Iraanse kunstenares.
Ik was docent schilderen in mijn eigen land en veel workshops gedaan. Ik hoop in het Nederland met mijn cultuur en de Nederlandse cultuur in combinatie te doen .

Gwendolyn

Wie is Gwen?

Mijn naam is Gwen Overweel. Moeder van 3 kinderen. De geboorte van mijn kinderen heeft mij ertoe aangezet om mijn leven anders in te richten dan wat er van mij verwacht werd. Het roer ging om.

Voor mij draait het daarom; terug naar de basis, je eigen essentie en je eigen waarheid. Hierin begeleid ik vrouwen door middel van Reiki en bijeenkomsten.

Zondag en maandag verwelkom ik
alle kinderen en hun ouders rondom het vuur.
Om broodstokken te bakken….
Zondagavond kunnen alle vrouwen
deelnemen aan de vrouwencirkel rondom het
kampvuur.

Met elkaar verbinden. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Nonna

Wie is Nonna?

Mijn naam is Nonna de Bruijn. Ik geef les in taiji en qi gong. Het beoefenen van de zachte, ronde bewegingen bevordert een betere doorbloeding in het hele lichaam. Hierdoor worden gewrichten soepeler en spieren sterker. Concentratie en balans zijn twee belangrijke aspecten.
Ik geef les in Zoetermeer en Berkel.
www.taiji-ziran.weebly.com

Eva

Wie is Eva?

Ik ben Eva en ik werk als holistisch therapeut. Op het festival ben je van harte welkom om kennis te maken met het Zen Tarot!
In een korte Tarotsessie met mij word je uitgenodigd tot innerlijke bewustwording. Je krijgt inzicht in wat jouw aandacht vraagt en wat je kunt doen om iets te verwezenlijken of te veranderen. Tijdens de sessie stel je voor jou belangrijke (levens)vragen. Bij iedere kaart die jij trekt, deel ik de boodschappen die ik doorkrijg en krijg je uitleg over de betekenis van de kaart. Deze inzichten helpen je om gebeurtenissen een plek te geven, oude blokkades en patronen te doorbreken, belangrijke besluiten te nemen en je leven richting te geven. Vaak wordt op een dieper niveau iets aangeraakt wat verder mag doorwerken in jou.
Voor meer info: www.innerlightbyeve.nl

Louise

Wie is Louise?

Mijn naam is Louise Christina
en ik schilder en creëer vanuit mijn eigen onuitputtelijke bron die mij al schilderend de beelden toont op welke drager dan ook.

Na mijn opleiding aan de Vrije Academie te Leidschendam
(toentertijd een 3-jarige opleiding VOBK), ben ik mij meer
en meer gaan toeleggen op het schilderen.

Als ik schilder gaat het eigenlijk vanzelf.
Ik sta achter mijn schildersezel en de explosie van
kleuren en de creatieve stroom komt vanzelf op gang
waardoor ik mij ontzettend vrij voel.

Als ik medaillons schilder schilder ik wat uit de schaduw in het licht mag komen te staan.

DJ Miss Vi & DJ Maftov

Wie is DJ Miss Vi en DJ MAFTOV?

Vind jezelf in de ritmische beats en wereldse klanken, samengesteld door niemand minder dan de getalenteerde female DJ Miss Vi. Laat je leiden door een muzikale ontdekking, van rustgevende en inspirerende vibes tot opzwepende ritmes die je tot aan je ziel in beweging brengen.

Als speciale gast verwelkomt Miss VI DJ MAFTOV, die zijn unieke draai zal geven aan deze avond, waardoor de vibes nog intenser worden!

Zorg dat je erbij bent!
19.00 – 22.00

Barbara

Wie is Barbara?

Mijn naam is Barbara.
Op het mooie Vidaa landgoed werk ik als regressie en voorouderlijkregressie therapeut.
We zijn allemaal verbonden met onze voorouders.
Wat hebben hun wijsheden, overtuigingen maar ook trauma’s voor impact op jouw leven?
Wat weet je echt over je voorouders?
Waar werd over gesproken en waarover niet?
Door regressie en voorouderlijkwerk kan je meer bewustwording creëren.
Op het festival gaan we hierover in kleine groepjes met elkaar in gesprek.

Sandra

Wie is Sandra?

Ik ben Sandra en ik werk als spiritueel coach en medium. Tevens ben ik verbonden aan het LevensCollege als docent Mediumschap & Bewustwording.
Vaak vinden mensen alles wat met het mediumschap te maken heeft zweverig maar als iets juist niet zweverig is, is het wel mediumschap. Het is juist belangrijk om alles te bespreken wat bij het leven hoort en daar horen, mijns inziens, alle facetten van het leven bij. Hoe mooi is het om te realiseren dat onze geliefde dierbaren niet weg zijn, dat ze er nog steeds zijn. Ze zijn dan niet meer fysiek aanwezig, maar ze zijn nog steeds om ons heen en ze willen dit graag aan hun geliefde dierbaren hier op aarde doorgeven. Ik ben dan ook zeer dankbaar dat ik als medium hierin een rol mag spelen. Tijdens het festival geef ik korte readings waarin ik o.a. de energie lees van de persoon die tegenover mij zit en ik laat eigenlijk onstaan wat er mag ontstaan.
Dus voel je hier iets bij? Wees welkom!

Sander

Wie is Sander?

Mijn naam is Sander.
Op het rustgevende Vidaa landgoed werk ik als campfire coach en counselor. Bij Campfire Coaching staat de oerkracht van het kampvuur en de verbinding met de, en jouw, natuur centraal. Door het inzetten van jarenlange ervaring in de psychosociale hulpverlening, vitaliteitscoaching, counselingtechnieken, positieve – en humanistische psychologie, begeleid ik vanuit holistische visie jouw uitdagingen in jouw leven. Kom je lekker bij het kampvuur zitten om samen hierover met elkaar van gedachten te wisselen?

Skoor

Wie is Skoor?

Skoor is een professionele live coverband met aan het
roer Thom Schotel en Don Rooks.
Deze ervaren muzikanten hebben al tientallen jaren ervaring en weten
bij elke bruiloft, evenement en/of feest de juiste setting
te vinden.
Verder zijn ze vaak als artiest te vinden in het Holland Casino en hebben ze op ontelbaar veel podia
gestaan; denk aan afterparty’s van de Ziggodome, de
VIP lounge van Noth Sea Jazz, Concert at Sea, de Zwarte cross en vele meer.
Skoor is gespecialiseerd in aanvragen op maat.

Boek je tickets

Beschik je niet over eigen vervoer? Geen probleem, wij hebben een shuttle service vanaf € 6,- per persoon.

Heb je vragen over de bereikbaarheid? Neem dan gerust contact op!

Als je de magie van het Campfire Spirit Festival wilt ervaren, is hier een overzicht van de ticketprijzen:

 • Standaard ticket: Een losse ticket voor een dag onderdompeling in de natuurlijke harmonie kost €25.
 • Samen-ticket: Kom samen voor €40 en bespaar een beetje terwijl je de banden aanhaalt. Vanaf 3 personen slechts €15 per persoon extra.
 • Jeugdticket van 10 tot 18 jaar: slechts €7,50, om hen te inspireren en betrekken bij onze natuurlijke wereld.
 • Kids ticket tot en met 9 jaar: GRATIS
 • Avondticket: Voor wie alleen van het avondprogramma op zaterdag wil genieten is een speciaal ticket voor €15 beschikbaar.
 25,00
 25,00
 7,50
 7,50
 0,00
 0,00
 15,00

Zo kom je bij Vidaa

Vragen of reserveren?

Bel 010 – 529 60 71