Walking Meeting

Toonaangevende ondernemers zoals Steve Jobs deden het u al voor. Een walking meeting om op een efficiënte manier te vergaderen of te brainstormen. Op zijn landgoed nodigde hij mensen uit voor een wandeling om tot de beste ideeën te komen.

De wetenschap heeft inmiddels het succes van een walking meeting onderbouwd. De redenen waarom een walking meeting succesvol is zijn:
• Tijdens het wandelen komt er een stof vrij die de hersenen stimuleert
• Walking meetings verlagen de barrières die er tussen manager en werknemers en tussen werknemers onderling zijn. Het is te vergelijken met een mini zakelijke trip.
• Met een wandeling wordt niet teveel bewust op het probleem gefocused, maar speelt het probleem in het onderbewustzijn. Zoals men vaak onder de douche de beste ideeen krijgt, krijgt men deze ook door het onderbewustzijn te stimuleren met een goede wandeling.

De route van de wandeling leidt door het Recreatiegebied De Rottemeren. Onze gids leidt langs prachtige natuur met meren en veel flora en fauna. Het einddoel is de beklimming van de uitkijktoren. De uitkijktoren is 22 meter hoog en staat op een 30 meter hoge berg. Het uitzicht waarmee de beklimming wordt beloond stelt u in staat zowel de skyline van Rotterdam als Den Haag te bekijken.
De gids die met u mee gaat zal de diverse conversaties opnemen. Deze zullen met u worden gedeeld in auditieve vorm, of desgewenst uitgewerkt in verslag op schrift.

Vragen of reserveren? Bel 010 – 529 60 71

top