Gamified meeting

Efficient vergaderen is een uitdaging. Hoe haalt men het meeste uit de meeting? Vaak voeren enkele collega’s de boventoon en hierdoor sneeuwen goede ideeen van andere collega’s onder. Hoe laat men iedereen aan het woord?  Hoe zorgen we dat creativiteit wordt gestimuleerd? Kunnen we de vergadering beter laten voorbereiden? Vidaa zet gamification in om het beste uit uw vergadering te halen. 

Veilingtool voor actiepunten

Met deze online tool kunt u op een unieke manier actiepunten van uw vergadering alloceren. In plaats van deze toe te wijzen, bieden uw medewerkers op de actiepunten. De variabelen om mee te bieden zijn doorlooptijd en resultaat. Medewerkers kunnen inzetten op de actiepunten waar ze het meest affiniteit mee hebben, stellen zelf een objectieve doelstelling en worden met gametechnieken intrinsiek gemotiveerd deze te behalen.

Computer-3_w
gegamificeerde_uitnodiging_zakelijk

GEGAMIFICEERDE UITNODIGING

Om uw meeting door uw gasten goed te laten voorbereiden, biedt Vidaa u de mogelijkheid hen een gegamificeerde uitnodiging te sturen. Met deze uitnodiging kunt u makkelijk het onderwerp van de meeting en de voorbereiding hierop onder de aandacht brengen.

Vragen of reserveren? Bel 010 – 529 60 71

top