inspirerende hEISESSIES in de buitenlucht

Wil je je team triggeren om uit zijn comfortzone te stappen of te reflecteren in een natuurrijke omgeving? Ontvlucht dan het kantoorpand en kom naar Landgoed Vidaa voor een inspirerende heisessie.

Met een heisessie creëer je begrip en vertrouwen tussen je teamleden. Door een nieuwe omgeving wordt iedereen op scherp gezet en oude patronen worden doorbroken, zodat iedereen zo open mogelijk met elkaar in gesprek gaat. 

Heisessies bij vidaa

Veel heisessies in Nederland worden in Drenthe gegeven, vanwege de rust en de prachtige natuur. Toch hoef je voor hetzelfde effect echt niet helemaal naar het oosten af te reizen. Vidaa biedt alle ingrediënten om tot hetzelfde resultaat te komen en ligt bovendien een stuk centraler!

Landgoed Vidaa is een groene en inspirerende oase in het Lage Bergsche bos, die volledig ontdaan is van alle prikkels van buitenaf. In onze intieme Mongoolse Ger, die het gevoel van verbinding en samenzijn symboliseert, in onze Chakra tuin of rondom een kampvuur kom je samen tot de kern.

vergaderingen, lezingen, seminars

Het hele jaar door bieden wij de mogelijk om samen met je team in alle rust vergaderingen, seminars, lezingen en trainingen te volgen, die begeleid worden door een coach die je zelf of via ons kunt inhuren.

Ook kan de heisessie worden afgewisseld met akoestische livemuziek, mindfulness sessies en verrassende activiteiten, zoals schapendrijven, boogschieten en varen over rivier de Rotte. Neem contact op om de verschillende mogelijkheden met ons te bespreken. 

DIRECT INFORMATIE AANVRAGEN OVER een HEISESSIES BIJ VIDAA?

Vul het formulier in voor vrijblijvende kennismaking. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je wensen te bespreken en je te voorzien van meer informatie.

gegamificeerde_uitnodiging_zakelijk

GEGAMIFICEERDE UITNODIGING

Om de meeting door je gasten goed te laten voorbereiden, biedt Vidaa u de mogelijkheid hen een gegamificeerde uitnodiging te sturen. Met deze uitnodiging kun je makkelijk het onderwerp van de meeting en de voorbereiding hierop onder de aandacht brengen.

top