Flexwerken in de natuur

Als je even los wilt komen van het systeem waar je elke dag in zit, met een frisse blik naar je werk wilt kijken of in een prikkelarme omgeving door wilt knallen, is Nature Works op Landgoed Vidaa de uitkomst!

Door het verminderen van werkplekken op kantoren en het groeiende aantal thuiswerkers, kun je als bedrijf een Nature Works-abonnement bij ons afnemen. Hiermee kunnen medewerkers net zo efficiënt blijven werken als op kantoor en misschien zelfs wel beter. Volgens de wetenschap word je aandacht spanne namelijk hoger, stimuleert het je creativiteit en zou je geheugen tot 20% beter functioneren!

Je boekt voor 1 dag  al vanaf 68,50 euro p.p., inclusief onbeperkt koffie, thee, water.
Daarnaast is het mogelijk om een mooie picknick lunch box bij te boeken die je op ons natuureiland kan nuttigen bij een van de meerdere picknickplekken.

je eigen minikantoor

Op Landgoed Vidaa hebben we prachtige flexwerkplekken midden in de natuur, met uitzicht op het water en op alles wat groeit en bloeit. De flexwerkplekken bevinden zich in houten tubes die ruimte bieden aan een persoon en van alle gemakken zijn voorzien.

De tunes zijn voorzien van:

  • Supersnel internet
  • Een bureau
  • 2 heaters
  • Een koffiemachine
  • Onbeperkt, koffie, thee en water.

Je kunt je auto gratis parkeren op het landgoed.

Uiteraard houden wij de richtlijnen van het RIVM aan.

Direct een online offerte aanvragen

Naam:

Emailadres:

Telefoon:

Soort evenement:


 

uitgebreide lunch of picknick

Ook aan eten is gedacht. Zo kun je van tevoren een goed gevulde lunchbox reserveren, maar je kunt ook aanschuiven in restaurant Bij Ad. Zowel binnen als buiten op het terras, kun je genieten van frisse salades, belegde broodjes, snacks en borrelplateaus.

image3
top