Previous
Next

Vidaa als Festivallocatie

Vidaa ligt in het Recreatiegebied De Rottemeren en wordt omgeven door de heuvels van aan golfbaan. Het is een intieme locatie met veel natuur, kunst en  prachtige waterpartijen. De activiteiten kunnen worden verspreidt over een eigen eiland dat op tijden bijna sprookjesachtig aan doet. Een ideale locatie om uw ( mini ) festival te organiseren.

de ingredienten van vidaa

Naast de bijzondere omgeving heeft het landgoed praktische uitgangspunten om een geweldig festival of minifestival te organiseren.  

 
  • Centraal gelegen

Het landgoed is zeer centraal gelegen en bevindt zich op 15 min. rijden van Rotterdam, 50 min. rijden van Amsterdam, 30 min. van Utrecht en Den Haag  

  • Voldoende ruimte

Met ruim 3 ha is er voldoende ruimte om een groot aantal mensen te ontvangen. Er is ruimte voor foodtrucks, en verschillende podia. 

  • Gratis parkeergelegenheid 
  • Zowel binnen- als buitenlocaties

Vragen of reserveren? Bel 010 – 529 60 71

Vragen of reserveren? Bel 010 – 529 60 71

campfiressessions_zakelijk

Campfire sessions

Midden in de natuur biedt Vidaa het concept van The Campfire Sessions. Een unieke en enerverende manier van vergaderen. In de open lucht, of – indien het regent – in een sfeervolle hooibarg ervaart u de perfectie van eenvoud. Het kampvuur verbindt, zorgt voor open gesprekken en er komen gesprekken los omtrent onderwerpen waar het echt om draait.
gegamificeerde_uitnodiging_zakelijk

GEGAMIFICEERDE UITNODIGING

Om uw meeting door uw gasten goed te laten voorbereiden, biedt Vidaa u de mogelijkheid hen een gegamificeerde uitnodiging te sturen. Met deze uitnodiging kunt u makkelijk het onderwerp van de meeting en de voorbereiding hierop onder de aandacht brengen.
Meer INFORMATIE AANVRAGEN OVER de mogelijkheden BIJ
VIDAA voor uw festival of event?
Vul het formulier in voor vrijblijvende kennismaking. Na invulling nemen we contact met u op om u te informeren over al onze mogelijkheden en uw wensen verder te bespreken.
top