HEISESSIES op een eiland

Veel teams hebben een periodieke behoefte aan een dag van zelfreflectie en bezinning. Een dag waarop men onderwerpen bespreekt die bij een normale vergadering niet ter sprake komen. Een heisessie is hier een uitgelezen mogelijkheid voor.

Op ons eiland bevindt zich een plek, midden in de natuur, die uitstekend is voor een waardevolle heisessie. De omgeving is ontdaan van prikkels, maar heeft veel inspiratie in de vorm van kunst en mindfulness. In onze Mongoolse Ger, in onze Chakra tuin, of rondom een kampvuur komt u tot de kern van uw samenwerking.

Een heisessie kan desgewenst worden begeleid door een coach. Ook kan de heisessie worden afgewisseld met mindfulness sessies, sportactiviteiten, of akoestische live muziek.

campfiressessions_zakelijk

Campfire sessions

Midden in de natuur biedt Vidaa het concept van The Campfire Sessions. Een unieke en enerverende manier van vergaderen. In de open lucht, of – indien het regent – in een sfeervolle hooibarg ervaart u de perfectie van eenvoud. Het kampvuur verbindt, stelt mensen open en er komen gesprekken los omtrent onderwerpen waar het echt om draait.

gegamificeerde_uitnodiging_zakelijk

GEGAMIFICEERDE UITNODIGING

Om uw meeting door uw gasten goed te laten voorbereiden, biedt Vidaa u de mogelijkheid hen een gegamificeerde uitnodiging te sturen. Met deze uitnodiging kunt u makkelijk het onderwerp van de meeting en de voorbereiding hierop onder de aandacht brengen.
DIRECT INFORMATIE AANVRAGEN OVER een HEISESSIES BIJ VIDAA?
Vul het formulier in voor vrijblijvende kennismaking. Na invulling nemen we contact met u op om u te informeren over al onze mogelijkheden en uw wensen verder te bespreken.
top