Previous
Next

onvergetelijke bedrijfsuitjes in de buitenlucht

Een memorabel bedrijfsuitje in de natuur of actief de bossen in? Boek dan een bedrijfs- of personeelsuitje bij Vidaa. Gegarandeerd dat je er een energiek team met happy faces voor terugkrijgt!

Vidaa is bij uitstek de ideale plek voor een bedrijfsuitje. Op een natuurrijke plek, vlak bij Rotterdam kun je de teamspirit vergroten, je collega’s op een persoonlijke manier leren kennen en met elkaar leuke herinneringen maken. 

van yoga tot schilderen

Bij ons is de keuze reuze als het gaat om memorabele bedrijfsuitjes. Zowel op bij Vidaa Lago als bij Landgoed Vidaa, kunnen er allerlei outdoor activiteiten gedaan worden. Denk hierbij aan yoga, spiegelen met honden, een spannende speurtocht en varen over de Rotte. Maar ook binnen kunnen we verschillende workshops organiseren, zoals schilderen en cocktailshaken. 

yoga bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje: Boogschieten

Toffe activiteiten buiten vidaa

Vanwege onze fantastische locaties in het Bergsche bos en aan de Rottemeren, kunnen wij ook buiten ons landgoed allerlei toffe activiteiten op touw zetten. Denk hierbij aan, mountainbiken, lasergamen en boogschieten, maar ook aan golfclinics en schapendrijven. 

knapperige pizza's en culinaire creaties

De ideale manier om het bedrijfsuitje af te sluiten, is door nog even gezellig wat met elkaar te eten en te drinken. In restaurant Bij Ad kun je uitgebreid tafelen en genieten van culinaire gerechten in een warme huiskamersfeer. Blijf je liever nog even in de outdoor stemming? Ga dan voor pizza’s en marshmallows bij het knisperende kampvuur!

pizza
MEER WETEN OVER DE Bedrijfsuitjes BIJ VIDAA?

Vul het formulier in voor vrijblijvende kennismaking. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je wensen te bespreken en je te voorzien van meer informatie.

top