Previous
Next

Bedrijfsfeesten en borrels

Zoekt u naar een plek om een onvergetelijk bedrijfsfeest te vieren? Wellicht omdat uw bedrijf jubileert, of omdat u een kerstborrel wil geven voor het einde van het jaar? Vidaa biedt een inspirerende, natuurrijke en sfeervolle locatie om uw medewerkers een geweldig bedrijfsfeest te geven.

Ons landgoed met eiland biedt plaats voor zo’n 2500 gasten, maar is ook geschikt voor een intieme borrel met 15 gasten. 

Uw bedrijfsfeest op het eiland van Vidaa

Op het landgoed van Vidaa bevindt zich een sprookjesachtig eiland. Het is een pittoreske omgeving met veel natuur, kunst en prachtige waterpartijen. Voor uw bedrijfsfeest kan het eiland in een door u gewenst thema worden gebracht. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een festivalthema met foodtrucks en live muziek. 

Creeer uw eigen feest

Vidaa stelt u in staat om met extra activiteiten snel en gemakkelijk het bedrijfsfeest extra bijzonder te maken. Wilt u een optreden van een singer/songwriter? Of wellicht is het leuk om een portrettekenaar cartooneske portretten van uw medewerkers te laten maken? U boekt en regelt deze – en andere activiteiten – eenvoudig met Vidaa. 

Campfire sessions

Midden in de natuur biedt Vidaa het concept van The Campfire Sessions. In de open lucht, of – indien het regent – in een sfeervolle hooibarg ervaart u de perfectie van eenvoud. Het kampvuur verbindt, zorgt voor open gesprekken en met goede akoestische live muziek krijgt uw bedrijfsfeest de perfecte onvergetelijke sfeer. 

campfiressessions_zakelijk
MEER WETEN OVER DE BEDRIJFSFEESTEN EN BORRELS BIJ VIDAA?
Vul het formulier in voor vrijblijvende kennismaking. Na invulling nemen we contact met u op om u te informeren over al onze mogelijkheden en uw wensen verder te bespreken.
top