Previous
Next

Kerstborrel

Na een jaar hard werken wilt u samen met uw medewerkers de Kerst inluiden. Echt met elkaar in contract treden onder het genot van lekker eten, drinken en goede muziek. 

Bij Vidaa heeft u meerdere mogelijkheden: ‘Gezellig tafelen in ons restaurant om daarna de voetjes van de vloer te doen in een ouderwetse discosetting?’ – of –  ‘Met zijn allen om een kampvuur midden in de natuur?’

Neem contact met ons op om te zien hoe wij uw kerstborrel een mooie afsluiter van het jaar laten zijn. 

 

Creeer uw eigen feest

Vidaa stelt u in staat om met extra activiteiten snel en gemakkelijk het bedrijfsfeest extra bijzonder te maken. Wilt u een optreden van een singer/songwriter? Of wellicht is het leuk om een portrettekenaar cartooneske portretten van uw medewerkers te laten maken? U boekt en regelt deze – en andere activiteiten – eenvoudig met Vidaa. 

campfiressessions_zakelijk

Campfire sessions

Midden in de natuur biedt Vidaa het concept van The Campfire Sessions. In de open lucht, of – indien het regent – in een sfeervolle hooibarg ervaart u de perfectie van eenvoud. Het kampvuur verbindt, zorgt voor open gesprekken en met goede akoestische live muziek krijgt uw bedrijfsfeest de perfecte onvergetelijke sfeer. 

Vragen of reserveren? Bel 010 – 529 60 71

MEER WETEN OVER DE BEDRIJFSFEESTEN EN BORRELS BIJ VIDAA?
Vul het formulier in voor vrijblijvende kennismaking. Na invulling nemen we contact met u op om u te informeren over al onze mogelijkheden en uw wensen verder te bespreken.
top