samen eten is de olie voor vriendschap

Restaurant Bij Ad

Het nieuwe restaurant in Bergschenhoek.

Laat je smaakpapillen prikkelen tijdens een bezoek aan Landgoed Vidaa en schuif aan voor een gastronomisch eetbeleving Bij Ad.

‘Bij Ad’ is het genieten met een hoofdletter G! In dit fijne restaurant in Bergschenhoek, schuif je aan voor een culinaire lunch, een middagje borrelen of een 3- tot 6-gangendiner inclusief bijpassende wijnen.

Puur, Vers & Duurzaam

De Rhoonse meesterkok Ad Janssen, die ruim 25 jaar meedraait in het horecavak en onder andere bekend is van kookprogramma’s bij de Tros en het Kasteel van Rhoon, zwaait de scepter in restaurant Bij Ad.

Samen met chef-kok Aart van den Hoek, die de dagelijkse leiding op zich neemt, bezorgt hij je een culinaire eetervaring midden in de natuur.

In restaurant ‘Bij Ad’ kun je kwaliteit verwachten. Kruiden en specerijen worden zelf gekweekt op ons landgoed en er wordt veel gewerkt met lokale leveranciers. Tijdens je bezoek word je verrast met tongstrelende gerechten die bereid worden met pure ingrediënten. Ook geniet je van een hartverwarmende service, een ongedwongen ambiance en adembenemend uitzicht op het landgoed.

Openingstijden

Restaurant Bij Ad is geopend van woensdag t/m zondag.
De openingstijden zijn:

Maandag & Dinsdag: gesloten

Woensdag & Donderdag: 11.00-22.00

Vrijdag & Zaterdag: 11.00-00.00

Zondag: 11.00-18.00

Wij bieden o.a.

N

Gratis wifi

N

Lunch en Diner

N

Inspirerende omgeving

N

Toegepaste kunst

N

Live akoestische muziek

N

Gratis parkeren

N

Activiteiten voor kinderen

N

Prachtige natuur

N

Zowel buiten als binnen

Vragen of reserveren voor het restaurant?

Bel 010 – 313 52 78