slapen in de natuur na een dagje wellness

Overnachten bij Elysium

Na een dagje sauna overnachten vlakbij Elysium

Een dag ontspannen op het wellnessresort Elysium in Bleiswijk sluit je het liefst af met een overnachting in stijl: midden in de natuur en natuurlijk vlakbij. Dit kan met het boeken van een heerlijke overnachting in de natuur bij Vidaa.

Vlakbij Elysium ( hemelsbreed vanaf 600 meter ) zijn diverse overnachtingen mogelijk die een wellness dag compleet maken.

Overnachten in Lago

€ 90,- / nacht

Op nog geen 5 minuten afstand vind je Vidaa Lago.

Op doordeweekse dagen bieden wij dit huis aan met 1 slaapkamer, eigen badkamer, woonkamer en keuken. Het huis wordt niet gedeeld met andere gasten. Deze accommodatie wordt omringd door een erf met gezellig buitenkeuken en grote eettafel.

Slapen in een Tube

Vanaf € 95,-/nacht

Landgoed Vidaa vind je op minder dan 10 minuten afstand van Elysium. Op het landgoed overnacht je romantisch en in alle rust aan het water. Onze unieke tiny houses zijn houten tubes met een terras en zijn geschikt voor 2 personen. Eén van onze tiny houses beschikt over een hottub.

Vakantiehuis Lago

Een weekendje genieten met een groep vrienden of familie?
Dit vakantiehuis ligt direct aan de Rotte en is de perfecte plek om te overnachten na een dagje Elysium. Deze recent gerenoveerde voormalige houtzagerij biedt ruimte tot 10 personen. De ideale overnachting tijdens een vriendinnenweekendje.

Deze accommodatie wordt omringd door een erf met gezellig buitenkeuken en grote eettafel. De vakantiewoning beschikt over 5 aparte slaapkamers en is door de ligging extra geschikt voor een weekendje weg in combinatie met het Elysium.

Speciale wensen? Bij Vidaa kan het!
Wij bieden o.a.

N

Gratis wifi

N

Lunch en Diner

N

Vervoer van en naar OV

N

Inspirerende omgeving

N

Mindfulness

N

Toegepaste kunst

N

Live akoestische muziek

N

Gratis parkeren

N

Activiteiten voor kinderen

N

Vlinderweide

N

Prachtige natuur

N

Bijzondere ervaring

Vragen of reserveren?

Bel 010 – 529 60 71