Kerstborrel

Campfire Christmas

The Campfire Sessions Kerstborrel

Het jaar is bijna voorbij. Bedank uw personeel op de volgende unieke manier.

Vanaf half december wordt Vidaa Landgoed omgetoverd in een winterse festivalsfeer. Uw medewerkers worden opgewacht door ‘Charles Dickens’ achtige figuren. De bomen van ons eiland zijn prachtig uitgelicht en u drinkt uw drankje bij een kampvuur luisterend naar live akoestische optredens.

Maar er is meer...

 

Maar er is meer te beleven…

Het eiland is opgedeeld in een route met 4 delen. Ieder deel staat voor een periode van 50 minuten exclusief ter beschikking voor u en uw medewerkers. Ieder deel heeft andere food & drinks kraampjes, ander entertainment of activiteiten.

Plek 1

ONTVANGST – LIVE MUZIEK – PIZZA – DRANKJE

Om het kampvuur midden in het bos biedt deze overdekte locatie uw medewerkers de mogelijkheid om te genieten van een drankje en levendige akoestische gitaarmuziek.

De pizza oven zorgt voor de lekkerste pizzapunten die op houten boomstambanken met schapenvacht genuttigd kunnen worden.

Drankjes kunnen gedronken worden rondom sfeervolle wijntonnen en gitaarmuziek brengt uw medewerkers samen en creëert sfeer met de beste verzoeknummers.

Plek 2

BOSTOUR – FOOD & DRINK STANDS – SILENT DISCO

Uw medewerkers worden hier wederom ontvangen rondom een kampvuur. Ook deze locatie is overdekt en weerbestendig. Er is een kleine tour uitgezet door het bos.

Tijdens deze tour ontdekken uw medewerkers diverse food & drink stands. Midden in het bos is een setting gecreëerd waar uw medewerkers los kunnen gaan met een ‘silent disco’.

Plek 3

CARTOONTEKENAAR- SPELLEN – HAPJES – GLÜHWEIN & WARME CHOCO

Deze locatie aan het water is overdekt met een stretchtent en gezellig ingericht met strobalen en schapenvachten. Uw medewerkers kunnen
hier gezellig borrelen, een uitdagend portret van zichzelf laten maken door een cartoontekenaar, en genieten van een heerlijk hapje en drankje.

Plek 4

KERSTMARKT- DRANKJES AAN DE BAR – DISCO & DANSVLOER

Op deze locatie staat een Kerstmarktje centraal. Zo’n 12 kraampjes met diverse lokale foodartikelen, leuke snuisterijen voor de kerst en mooie non-food artikelen zijn door uw medewerkers te bekijken of te kopen.

In de Mongoolse Ger is er een bar met lekkere ouderwetse discomuziek om desgewenst de voetjes van de vloer te brengen.

Indien u dit wenst, is er de mogelijkheid voor medewerkers om een kerstpakket te laten samenstellen.

Kerst bij Vidaa vieren?

Van 13 tot 23 december

Het eiland in kerstsfeer

Live akoestische muziek

Pizza bij het kampvuur

Glühwein & Warme Chocomelk

Kerstmarktje op het eiland

Vervoer naar OV mogelijk

Weersbestendig

Van 15 tot 400 personen

Inclusief food & drinks

Prijs op aanvraag

Vragen of reserveren?

Bel 010 – 529 60 71

Campfire Christmas Kerstborrel

Vul het formulier in voor vrijblijvende kennismaking. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je wensen te bespreken en je te voorzien van meer informatie.