Samen vieren doe je bij Vidaa

Jubileum

Een jubileum in de natuur

12,5 jaar, 25 jaar, of zelfs 50 jaar getrouwd? Het zijn bijzondere mijlpalen die gevierd moeten worden. Vidaa geeft u de mogelijkheid dit te doen op een uitzonderlijke, centraal-gelegen locatie midden in de natuur. Het is ons doel om uw feest voor u en uw gasten bijzonder te maken. We doen dit door persoonlijke aandacht te combineren met goed eten en leuke ondersteunende activiteiten.

Vidaa heeft het allemaal

Je jubileum vieren bij Vidaa? Je bent verzekerd van een bijzondere dag die niemand zal vergeten. Genieten van elkaar in de natuur.

Extra bijzonder

Bij Vidaa staan vijf elementen centraal: Natuur, Kunst, Gamification, Muziek en Spiritualiteit. Hier hebben wij activiteiten aan gekoppeld die je kunt selecteren om je eigen bijzondere feest te creëren. Bijvoorbeeld een speurtocht voor de kinderen, live muziek, ingelijste groepsfoto schilderen, van elke gast een cartoontekening of een sculptuur met gravering van het jubileumpaar.

Speciale wensen? Bij Vidaa kan het!
Wij bieden o.a.

N

Gezellige horeca

N

Vervoer van en naar OV

N

Spellen en activiteiten

N

Ontbijt, Lunch en Diner

N

Mindfulness sessie

N

Toegepaste kunst

N

Gratis parkeren

N

Prachtige natuur

N

Pittoreske omgeving

N

Centraal gelegen

N

Samen bij het kampvuur

N

Buiten en Binnen

Vragen of reserveren?

Bel 010 – 529 60 71

Vraag direct meer informatie aan

Vul het formulier in voor vrijblijvende kennismaking. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om je wensen te bespreken en je te voorzien van meer informatie.