Vergaderlocaties

  

Het Buitenhuys

Het Buitenhuys is een op zichzelf staande locaties op het landgoed. Deze locatie is zeer geschikt voor vergaderingen en beschikt over sanitaire voorzieningen. Voor de lunch en/of diner maakt u een kleine wandeling van twee minuten naar ons restaurant het Wapen van Vidaa

 

De Mongoolse Ger

De traditionele Mongoolse Ger bevindt zich op een unieke locatie op het eiland en beschikt over sanitaire voorzieningen. De Ger is uitermate geschikt voor een vergadering, congres en/of receptie. De Ger heeft een eigen terras waar u de dag kunt afsluiten met een borrel, buffet en/of BBQ. De lunch kunt u nuttigen in ons restaurant 'Het wapen van Vidaa' of laten verzorgen op uw eigen locatie.

 


Zijzaal

Vidaa rest is gelegen in het restaurant, echter betreft dit een aparte locatie. In overleg heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het terras of het gehele restaurant. Deze locatie is zeer geschikt voor een vergadering, congres, receptie, lunch en/of diner.

  

 

Pura Vidaa I II

Pura Vidaa zijn twee, met elkaar verbonden grote zalen welke ook onafhankelijk van elkaar kunnen worden gehuurd. Deze locatie is zeer geschikt voor vergaderingen, bedrijfspresentaties, bedrijfsvieringen, recepties, congressen, trainingen en grotere evenementen. De locatie is prachtig gelegen aan het water en beschikt over een ruim privé terras waar u vrij gebruik van kunt maken. U kunt de dag afsluiten met een borrel, een uitgeserveerd diner, walking diner, BBQ of buffet op dezelfde locatie. 

 

Pura Vidaa III

Pura Vidaa III is de nieuwe vergaderzaal van Vidaa en is gelegen in Pura Vidaa, echter betreft dit een aparte ruimte.


Vraag nu een offerte of brochure aan!
Of neem contact op met één van onze medewerkers via 010-5296071 of mail info@vidaa.nl