Congressen

De grondgedachte van Vidaa ‘Een leven in balans’ projecteren wij op onze congresfaciliteiten.  Een congres dag moet in onze ogen een enerverende dag zijn om kennis op te doen en te netwerken. Dit doen we door balans aan te brengen tussen aandacht en ontspanning.

 

Vidaa biedt buiten zijn locaties een eiland met prachtig aangelegde tuinen, natuur en een rustgevende omgeving. Deze factoren maken Vidaa een unieke locatie voor een buitengewoon inspirerend congres. Het Wapen van Vidaa, ons restaurant, biedt diverse mogelijkheden om een congres te voorzien van hapjes, drankjes, een uitbreiding met een diner of lunch, of een borrel. Ook is het mogelijk om uw congres aan te vullen met een training, workshop, ontspanning of doe-activiteiten. Kortom Vidaa ondersteunt u om uw congres efficiënter te maken. Vidaa biedt culinaire buffetten voor lunch of diner gebaseerd op onze Blue Zones filosofie. Vidaa heeft zich laten inspireren door deze zogenaamde Blue Zones. Dit zijn 5 zones in de wereld waar mensen wonen, die gemiddeld ouder dan 100 jaar zijn.

Houd uw energie tijdens het congres vast

 

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor interessante

sprekers buiten onderwerp om (Speakers Acadamy).

 

Ook bieden wij intermezzo’s tussen sprekers zoals

een natuurwandeling, yogales, massage, of golf.

Breng mensen tot elkaar

 

Culinaire buffetten voor lunch of diner 

gebaseerd op onze Blue Zones filosofie.

 

Introduceer de spelvorm: ‘Ik ken ik ken, 

wie jij niet kent!’

Faciliteer bezoekers met de laatste technologie

Maak gebruik van de VRcard en de techniek van virtual reality om uw boodschap, of uitnodiging een extra dimensie te geven.

 

Internet via glasvezel stelt uw bezoekers in staat om online te blijven.


Vraag nu een offerte of brochure aan!
Of neem contact op met één van onze medewerkers via 010-5296071 of mail info@vidaa.nl