Landgoed Artihove/Vidaa, een bijzondere vergaderlocatie! 

Het landgoed beschikt over diverse vergaderlocaties, congreslocaties en mogelijkheden om van uw vergadering een succes te maken. U kunt een vergaderlocatie en/of congreslocatie huren of een vergaderarrangement bij ons reserveren.

Creativiteit zit in de genen van Vidaa. Rust, harmonie en balans op werk en privé gebied. Reduceer stress door uw vergadering te onderbreken met een wandeling over het prachtige eiland of geniet van een heerlijke lunch in ons restaurant. 

Efficiënt vergaderen is een kunst. Een goede voorzitter, agenda en notulist zijn een voorwaarde maar wist u ook dat wetenschappelijk is aangetoond dat de aandacht na 45 minuten sterk verminderd? Vidaa ondersteunt u om uw vergadering efficiënter te maken. Dit doen wij door u in de gelegenheid te stellen de vergadering te onderbreken met een andere activiteit. De activiteiten kunnen natuurlijk ook voor of na een bijeenkomst geboekt worden. 

Onze vergaderlocaties en congreslocaties hebben een capaciteit van 5 tot maximaal 200 personen. Vraag nu uw offerte aan! Onze medewerkers helpen u graag met het samenstellen van uw dag. 

Food & Drinks

Om balans over te brengen laat Vidaa zich inspireren door de Blue Zones. Dit komt eveneens tot uiting in onze gerechten en dranken. Bij iedere vergadering wordt u standaard verzorgd met biologische koffie en biologische thee. Uiteraard kan er tijdens uw vergadering ook een lunch, diner en/of borrel worden verzorgd. Neem voor meer informatie contact met ons op via info@vidaa.nl of bel naar 010-5296071. 

Arrangementen:

Meet & Nature
(€ 9,95 extra per persoon)

U zal een rondleiding krijgen over het, naar onze mening, mooiste landgoed van Zuid Holland, met o.a. een kruidentuin, een vlindertuin en de zeven chakra-tuinen. 

Meet & Muscle
(€ 19,95 extra per persoon)

Een echte oppepper tijdens een lange vergadering, om er daarna weer met een frisse blik en vol energie tegenaan te gaan! Of maak na een intensieve vergadering uw hoofd even helemaal leeg door de dag af te sluiten met een bootcamp op ons mooie landschap. Ontspanning door inspanning, goed voor lichaam en geest. 

Meet & Play
(€ 39,95 extra per persoon) 

Wilt u actief bewegen? Het liefst in een groene en rustige omgeving? Denk dan eens aan een golfclinic bij onze buurman: De Hooge Rotterdamsche. De duur en de precieze invulling van het programma kunt u zelf bepalen. U kunt ervoor kiezen om uw meeting actief te beginnen of te eindigen of de golfclinic te laten aansluiten op uw lunch of diner. 

Meet & Meditate
(€ 19,95 extra per persoon)

Een goed begin is het halve werk! Begin uw meeting met een korte meditatiesessie van Elly. Binnen een paar minuten veranderd de energie en is er 100% aandacht om geconcentreerd te beginnen aan de meeting. De meditatiesessie is goed voor het creëren van rust, een moment van bezinning, bewustwording van eigen gevoel, gedachten en lijf, maar ook aandacht krijgen voor de bijeenkomst.