Uw offerte in 5 minuten

Online offerte maken

Binnen 5 minuten een offerte voor uw bruiloft!
Als één van de eerste trouwlocatie in Nederland kunt u nu bij Vidaa uw eigen offerte samenstellen. Zo heeft u een goede indicatie van uw prijsopgave voordat u een afspraak bij ons maak. Bent u klaar met uw offerte maken? Dan kunt u (online) een afspraak inplannen om uw offerte in detail te bespreken.

Winter Wedding

Wilt u de mooiste dag van uw leven doorbrengen in winterse sferen? Vanaf november is het sprookjesachtige Landgoed Artihove/Vidaa omgetoverd tot de perfecte locatie voor uw Winter Wedding!
Geef het ja-woord onder de verlichte bomen op het eiland of toost met uw gasten rondom een vuurkorf: Het kan allemaal met onze nieuwe Winter Wedding arrangementen.

All in arrangement vanaf € 3.000,00 voor 40 gasten

Uw gasten worden ontvangen op het landgoed met Gluhwein of warme chocolademelk met slagroom waarna de huwelijksceremonie plaatsvindt in de traditionele Ger. Na het voltrekken van de ceremonie volgt een taart/toost moment in de Ger waarna het gezelschap de mogelijkheid krijgt om met elkaar foto's te maken op ons bijzondere eiland. Aansluitend nemen wij het gezelschap mee naar één van de andere locaties van Vidaa en sluiten wij de dag af met een luxe barbecue of uitgeserveerd diner inclusief drankjes! 

Wilt u aansluitend nog een knallend feest? Dit behoort ook tot onze mogelijkheden. 

Neem voor meer informatie over de Winter Wedding arrangementen contact op via trouwen@vidaa.nl of bel naar 010-5296071.