Midweek Arrangementen

Naast een offerte op maat biedt Vidaa u ook verschillende bruilofts arrangementen aan. De midweek arrangementen zijn te reserveren op maandag, dinsdag of woensdag en zijn gebaseerd op een All-in arrangement. Vidaa organiseert het hele jaar bruiloften en wij denken graag met u mee om er een onvergetelijke dag van te maken.

Uw offerte in 5 minuten

Online offerte maken

Binnen 5 minuten een offerte voor uw bruiloft!
Als één van de eerste trouwlocatie in Nederland kunt u nu bij Vidaa uw eigen offerte samenstellen. Zo heeft u een goede indicatie van uw prijsopgave voordat u een afspraak bij ons maak. Bent u klaar met uw offerte maken? Dan kunt u (online) een afspraak inplannen om uw offerte in detail te bespreken.

Arrangement I

Het huwelijksarrangement voor een intiem gezelschap.

Het All-in arrangement bestaat uit de trouwceremonie in de Boeddha Tuin met aansluitend een taart met toestromend op het eiland voor onze traditionele Ger waarna het gezelschap de dag afsluit met een heerlijk 3-gangen diner inclusief een drankje per gang in de zijzaal van het restaurant ‘Het wapen van Vidaa’

Arrangement II

The Festival Wedding

Het All-in arrangement bestaat uit de trouwceremonie in de Boeddha Tuin waarna een taart met toost moment volgt! Aansluitend krijgt het gezelschap de mogelijkheid om met elkaar foto’s te maken en te borrelen op ons bijzondere eiland waarna jullie de dag afsluiten met een BBQ met als toetje een ijskar inclusief muziek in festivalsferen.

Arrangement III

Vier je gehele trouwfeest bij Vidaa

Het All-in arrangement bestaat uit de trouwceremonie in de Boeddha tuin waarna een taart met toost moment volgt! Aansluitend krijgt het gezelschap de mogelijkheid om met elkaar foto’s te maken en te borrelen op ons bijzondere eiland. Na het borrelmoment nemen wij het gezelschap mee naar de zijzaal van het restaurant ‘Het wapen van Vidaa’ voor een walking diner inclusief drankjes waarna wij de dag afsluiten met een knallend feest!

Arrangement IV

Trouwfeest Deluxe

Het All-in arrangement bestaat uit de trouwceremonie in de Boeddha tuin waarna een taart met toost moment volgt! Aansluitend krijgt het gezelschap de mogelijkheid om met elkaar foto’s te maken en te borrelen op ons bijzondere eiland. Na het borrelmoment nemen wij het gezelschap mee naar de het terras van Pura Vidaa voor een luxe BBQ inclusief drankjes waarna wij de dag afsluiten met een knallend feest!

Tot 20 gasten €1.750,-
Tot 25 gasten €1.975,-
Tot 30 gasten €2.195,-
Tot 40 gasten €2.655,-

Tot 30 gasten €2.750,-
Tot 40 gasten €3.395,-
Tot 50 gasten €3.950,-

Tot 40/100 dag/avondgasten €7.950,-
Tot 50/100 dag/avondgasten €8.495,-
Tot 60/100 dag/avondgasten €8.995,-

Tot 40/100 dag/avondgasten €9.500,-
Tot 50/100 dag/avondgasten €10.195,-
Tot 60/100 dag/avondgasten €10.950,-

Let op: het bruidspaar dient zelf de ambtenaar, de taart en eventueel bloemen te regelen.
Uiteraard staan wij klaar om jullie als bruidspaar te helpen waar nodig.
Voor meer informatie betreft de tijden en inhoud van de arrangementen
kan er contact opgenomen worden via trouwen@vidaa.nl of 010-5296071.

You-Photo