FAQ bruiloften Vidaa

Huwelijksceremonie

 

Wat is de werkwijze van Vidaa?

Nadat er een contactmoment is geweest zal er een bezichtigingsafspraak gepland worden. Tijdens deze afspraak zullen wij u alles vertellen over de verschillende locaties en mogelijkheden. Naar aanleiding daarvan kan een offerte opgevraagd worden. Vanaf de offerteaanvraag is de optie 2 weken geldig. Indien u binnen deze twee weken een akkoord geeft middels het tekenen van de offerte, is de aanvraag definitief gemaakt en de datum gereserveerd.

 

Bij Vidaa zijn de eerste drie afspraken altijd kosteloos. Eerst bespreken wij alle ideeën en wensen, zodat wij tijdens de tweede afspraak de offerte kunnen doornemen en tekenen. Tijdens de derde afspraak worden de laatste details besproken en maken wij samen een draaiboek. Gedurende deze gesprekken wordt alles efficiënt doorgenomen, zodat er geen onnodig e-mail- of telefoonverkeer hoeft plaats te vinden en u rustig van de voorbereiding kunt genieten!

 

Hoeveel weken van te voren moeten we wat regelen?

Bekijk onze checklist.

 

Hoe werkt de aanvraag bij de gemeente Lansingerland en hoe kies ik mijn ambtenaar?

Bekijk hier de aanvraag voor gemeente Lansingerland.

 

Hoe zit het met verzekeringen, ziekte en overlijden?

Bekijk bruiloftsverzekeringen.

 

Wat houdt het decoratiepakket in?

Witte loper, slingers, ballonnen, aankleding van de binnen- of buitenlocatie (prieel met tule en strikken, lampionnen etc.). 

 

Wijzigingen aanbrengen

U mag tot 1 maand van tevoren nog enkele aanpassingen doen met een maximale vermindering van 20 gasten. Tot 2 weken voor de bruiloft is een maximale vermindering van 5 gasten mogelijk. Binnen 14 dagen voor de bruiloft kunt u niet meer kosteloos wijzigingen aanbrengen. De getekende bevestiging is dan definitief.

 

Betalingen

Wij vragen een aanbetaling van 25% , binnen 14 dagen na het tekenen van de offerte. Zes weken voor uw bruiloft betaalt u 60% (totaal 85%) en twee weken voor uw bruiloft de overige 15%. Mochten er eventueel een nacalculatie zijn ontvangt u deze na uw bruiloft.

 

Eten en drinken 

 

Over het algemeen werken wij met een binnenlands drankarrangement. Mocht u dranken uit het buitenlands assortiment wensen is dit op aanvraag ook mogelijk.  

 

Kunnen wij op jullie locatie gebruik maken van foodtrucks?

Ja, op bepaalde delen van het eiland is het in overleg mogelijk foodtrucks neer te zetten. 

 

Is eigen catering mogelijk?

Nee

Praktische vragen


Is Vidaa rolstoeltoegankelijk?

Het restaurant en de feestzaal Pura Vidaa zijn rolstoeltoegankelijk. 

Op beide locaties is ook een invalidentoilet aanwezig.

 

Het eiland is ook met de rolstoel te bereiken. Door de ondergrond van houtsnippers kan het wat lastiger zijn. Er is een golfkarretje aanwezig, zodat wij mensen die in een rolstoel zitten of slecht ter been zijn te allen tijden kunnen vervoeren.

 

Is er voldoende parkeergelegenheid?

Direct voor het restaurant en de zaal Pura Vidaa zijn er gratis parkeermogelijkheden. Ook hebben wij op 100 meter van de ingang nog een extra groot parkeerterrein beschikbaar.