Trouwbeurs 6 april 2019

Trouwbeurs 't Groene Hart, editie Lansingerland, vindt plaats op zaterdag 6 april 2019 van 11.00 tot 16.00 uur. In samenwerking met Vidaa organiseert 't Groene Hart voor de 3de keer deze trouwbeurs. Je bent dan welkom op Landgoed Vidaa aan de Hoeksekade 162 in Bergschenhoek.

Op het voorlopige programma staan onder meer verschillende demonstraties, presentaties van uiteenlopende producten en diensten, diverse proeverijen.

Nieuw! Live ceremonie met Babs en inspiratie opdoen op het droomeiland!

WIL JE OOK EEN LIVE CEREMONIE BELEVEN?

Vidaa is een unieke trouwlocatie in de gemeente Lansingerland. Nabij Rotterdam ligt het pittoreske landgoed Vidaa: dé officiële trouwlocatie van de gemeente Lansingerland.

Met het sprookjesachtige eiland, de prachtig aangelegde tuinen, natuur en de authentieke, originele locaties, biedt Vidaa een bosrijke, sfeervolle en romantische omgeving. Met een pontje over het water of via de houten brug wordt het eiland betreden waar jullie een ceremonie ervaart op locatie naar keuze. Kiezen jullie voor de bosrijke boeddha tuin, aan het water op Herba Vidaa bij de meditatie huisje of varen jullie met het pontje de romantische ceremonie in van Aqua Vidaa? En niet te vergeten, trouwen in de romantische Mongoolse Ger voor een intieme ceremonie. Beleef het tijdens de rondleiding met live ceremonie begeleidt door BABS! Dit is een unieke kans om ideeën op te doen voor jullie bruiloft.

 

Ons landgoed beschikt over verschillende locaties welke op loopafstand van elkaar liggen. Na de ceremonie worden jullie gasten verrast met een nieuwe locatie. Wij verzorgen jullie grote dag van ontvangst tot feest! De sfeervolle inrichting van de locatie, de muziek, de gasten en natuurlijk jullie als bruidspaar maken er een onvergetelijke dag van. Benieuwd naar wat onze trouwlocatie jullie te bieden hebben? En willen jullie ideeën opdoen voor je bruiloft met de laatste trends? Meld je dan nu aan voor één van de rondleidingen. De tickets zijn gratis, maar aanmelden is verplicht! Wil je alleen naar de trouwbeurs, dan is aanmelden niet nodig.

 

De toegang parkeren goodiebag Live ceremonie zijn GRATIS!