Trouwen op een droomeiland - Een unieke trouwlocatie!

Nabij Rotterdam ligt het pittoreske landgoed Artihove/Vidaa: De officiële trouwlocatie van gemeente Lansingerland. 

Vidaa staat voor een leven in balans. Dit principe hanteren wij ook voor jullie perfecte bruiloft. Bij een onvergetelijke dag is alles in balans: de locaties, het eten, de muziek, de ceremonie en de sfeer. Met het sprookjesachtige eiland, de prachtige aangelegde tuinen, natuur en de authentieke, originele locaties, biedt Vidaa een omgeving die zeer sfeervol en romantisch is. Het landgoed beschikt over verschillende locaties voor de trouwceremonie, diner en het feest, zowel op het waanzinnige eiland als op het moderne terras van onze locatie Pura Vidaa. Alle locaties liggen op loopafstand van elkaar, waardoor jullie de gasten per onderdeel van de huwelijksdag kunnen verrassen met steeds een nieuwe locatie en nieuwe sfeer.

Met een pontje over het water of via de houten brug wordt het eiland betreden waar jullie een ceremonie ervaren in het door jullie gewenste thema. Buiten trouwen is momenteel de trend, Vidaa biedt volop mogelijkheden! Bekroon jullie liefde met een ceremonie midden in de natuur. Het landgoed biedt diverse plekken en binnenplaatsen, met romantische prieeltjes, omringd door bos en aan het water. Op elke locatie kunnen wij de gewenste setting voor jullie creëren. 

Trouwen op een eiland!

Het droomeiland Vidaa is een prachtige locatie om uw huwelijk te voltrekken. De romantisch versierde bruggen, de originele Ger, het prachtige prieel in het bos en uw eigen pontje om naar uw gasten toe te gaan, maken het eiland uniek en uitermate geschikt voor uw bruiloft, een sfeervolle belevenis. 

De sfeervolle inrichting van onze locaties, de muziek, uw gasten en niet te vergeten u zelf als bruidspaar maken er een onvergetelijk feest van.

Romantiek voert de boventoon!

Op verzoek regelt ons Wedding team vervoer naar huis of naar het hotel, voor u en/of uw gasten. Tevens werken wij samen met verschillende hotels in de nabije omgeving. Wij kunnen dus ook de overnachting regelen voor u en uw gasten. 

Onze medewerkers leiden u graag rond over het sfeervolle eiland, beantwoorden uw vragen en voorzien u van advies en ideeën. U bent van harte welkom om een te komen kijken. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij helpen u graag! Maak nu een afspraak via 010-5296071.